Magasinet M!

Eminem overrasker med suprise-optræden af Lose Yourself til årets Oscar 2020

- 17 år efter han vandt en Oscar for sangen!

Folk, som holdt sig vågen i nat og gæsterne i salen til Oscar 2020 fik sig noget af en overraskelse, da Eminem pludselig dukkede op på scenen.

Her fyrede han sin Lose Yourself af til publikum - 17 år efter han vandt Oscaren for sangen i sin tid fra filmen, 8 Mile.

Selvom nettet kun fokuserer på en dårligt klippet reaktion af Martin Scorsese, som ikke er imponeret af Eminems optræden, så var publikum ekstatiske.

Flere stjerner sang med og Eminem fået en stående klapsalve.

Eminems optræden skulle holdes så hemmeligt, at Dolby Theater var aflåst under prøverne - og Eminem havde optionen om at aflyse hele lortet, i tilfælde af, at han overraskelse skulle være blevet lækket på forhånd. 

Hans optræden blev kickstartet efter en hyldest-montage af nogle af de bedste lydmix-awards gennem tiden - hvor linjen fra Deliverance "Sometimes you have to lose yourself before you can find anything" satte salen i brand!

Og det underlige er jo, at han vandt Oscaren i 2003 for sin medvirken i 2002-filmen, 8 Mile, men dukkede aldrig op - rygterne gik på, at han ikke ville gå med til en censureret version, og at han ikke troede, at han ville vinde.

Men han er 'kommet til fornuft' og fik sin optræden i spil til Oscar-showet, hvor problematikken med bandeord blev løst med et par *beeps*.

 -han kommenterede på overraskelsen på twitter lige efter:

ANNONCE

Herunder får du hans performance - fucking legende:

Del

Seneste nyt