Magasinet M!

Eminem slår adskillige rekorder med "The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)"

Rekorderne taler sit eget sprog: Eminems nye album er mega populært

Eminem har endnu en gang cementeret sin status som en af hiphop-verdenens mest indflydelsesrige karakterer med udgivelsen af sit nyeste album, "The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)." Albummet er blevet skamrost af anmeldere og fans, og populariteten stiger bare, mens flere og flere får øjnene op for, hvordan Marshall forsøget at tage livet af sit alter ego Slim Shady. 

Her er en håndfuld af de mest imponerende rekorder, som Eminem har kørt igennem i de seneste uger.

ANNONCE

1. Hurtigst streamede rap-album på udgivelsesdagen

Eminem's "The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)" satte en ny standard for streamingtjenester ved at blive det hurtigst streamede hiphop album på udgivelsesdagen. På blot 24 timer blev albummet streamet mere end 63 millioner gange på Spotify, overgik den tidligere rekorde sat af Future og Metro Boomin’s "We Don’t Trust You"? - Dog har han ikke kunnet slå Taylor Swift, der tidligere på året ramte en all-time rekord med 300 millioner streams.

ANNONCE

2. Mest downloadede Eminem-album i første uge

I løbet af den første uge efter udgivelsen blev "The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)" det mest downloadede Eminem-album på digitale platforme. Med over 2 millioner downloads på syv dage slog albummet rekorden fra Eminem's egen "Revival" fra 2017?.

ANNONCE

3. Billboard 200 rekord

Albummet debuterede som nummer ét på Billboard 200. Det er Eminem's tiende album i træk til at opnå placeringen. Bedriften gør ham til den eneste kunstner i historien, der har haft ti på hinanden følgende albums debutere på førstepladsen?.

ANNONCE

4. Flest samtidige sange på Billboard Hot 100

Med udgivelsen af "The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)" fik Eminem hele 15 sange på Billboard Hot 100 samtidig. Det er en ny rekord for en soloartist og overgår hans tidligere rekord fra albummet "Music to Be Murdered By" i 2020?

ANNONCE

5. YouTube rekord for en musikvideo

Musikvideoen til den første single fra albummet, "Fuel," satte en ny rekord på YouTube for flest visninger på 24 timer. Videoen blev set mere end 50 millioner gange på sin første dag, og overgår BTS tidligere rekord med "Butter"?.

ANNONCE
Del

Seneste nyt