Magasinet M!

En af Netflix' dyreste til dato: 5 fede serier du skal streame i november

Der er både hæsblæsende action og historisk drama på programmet, når disse fem serier ser dagens lys i november.

En af Netflix' dyreste til dato: 5 fede serier du skal streame i november

The Crown - sæson 1

Genre: Historisk drama
Premiere: 4. november
Hvor: Netflix
Med: Daniel Betts, James Hillier, Claire Foy med flere

Om: Plotmæssigt kunne vi ikke være mindre ophidset. En episk storslået dramaserie om Dronning Elizabeth II's liv. MEN! Vi snakker altså om en af de dyreste Netflix-serier nogensinde, hvor der er forlydender om, at første sæson har kostet op imod en milliard kroner (!). Det er mange penge, hvilket i den grad vidner om et ambitiøst projekt (seriøst, hvor meget kan et dronninge-kostume koste at lave?). Serien er skrevet og skabt af Peter Morgan, der også skrev manuskriptet til den ellers gabende kedelige The Queen, men som må siges at have dronningen inde under huden. Spørgsmålet er så, om det gamle royale overhoved har oplevet nok i sit liv, til at vi også vil finde det interessant? Det finder vi ud af om et lille øjeblik.

Shooter - sæson 1

ANNONCE

Genre: Action
Premiere: 16. november
Hvor: Netflix
Med: Angelique Kenney, Lexy Kolker, Ryan Phillippe med flere

Om: Du husker nok den hammerfede action-thriller af samme navn fra 2007 med Mark Wahlberg i hovedrollen. Nu kommer serie-versionen. Shooter, der egentlig er en filmatisering af Stephen Hunters bestseller, Point of Impact, handler om krigsveteranen Bob Lee Swagger, som bliver hevet ind for at forhindre et plot, der skal dræbe den amerikanske præsident. Men Swagger opdager hurtigt, at alt ikke er, som det giver sig ud for at være. Pludselig er han den hovedmistænkte bag konspirationen, og han må nu gøre alt, der står i hans magt, for at rense sit navn. Og ikke mindst beskytte sin familie.

The Grand Tour - sæson 1

ANNONCE

Genre: Motor
Premiere: 18. november
Hvor: Amazon Prime (men vi håber, at nogle af de danske udbydere samler den op)
Med: Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond

Om: Efter det halvmiserable comeback til Top Gear med et helt nyt crew - heriblandt Joey fra Venner - er der nu gode nyheder i vente for bilentusiaster og folk, der bare synes, at Top Gear uden Jeremy Clarkson slet ikke fungerer. I The Grand Tour tager samme trio som i de første mange sæsoner af Top Gear dig med rundt i hele verden. Hvert program bliver filmet i et gigantisk telt, som flytter sig fra sted til sted, alt afhængig af hvor programmet tager sit udgangspunkt, og hvad det handler om. Det bliver uden tvivl et glædeligt gensyn. 

The Affair - sæson 3

ANNONCE

Genre: Drama
Premiere: 21. november
Hvor: HBO Nordic
Med: Dominic West, Ruth Wilson, Maura Tierney med flere

Om: Det kan godt være, der gik lidt sæbeopera i The Affairs sæson 2, men det var i hvert fald en sæbeopera, som var fremragende fortalt, eminent spillet og i det hele taget bare bjergtagende. Og historien om Alison Bailey (Ruth Wilson) og Noah Solloways (Dominic West) affære fortsætter ufortrødent med endnu en sæson. Hvor vi i første sæson fik den samme historie fortalt fra hver deres synspunkt, blev fortællingen udvidet med både Alisons mand, Cole (Joshua Jackson), og Noahs kone, Helen (Maura Tierney), i sæson 2. Og det fortsætter højst sandsynligt også i den kommende.

The Affair er et provokerende - næsten filosofisk - studie af at fortælle sandheden (for ingen af de fire personers versioner matcher), men uden det bliver uigennemsigtigt for dig. Den både underholder og respekterer dens seere, og du føler ikke på noget tidspunkt, at du kunne have brugt din tid på noget bedre.

3% - sæson 1

ANNONCE

Genre: Sci-fi/thriller
Premiere: 25. november
Hvor: Netflix
Med: Bianca Comparato, Mel Fronckowiak, Michel Gomes med flere

Om: En brasiliansk serie? Ja, hvorfor ikke? De plejer jo at gøre det ganske godt, når det kommer til spillefilm (City of God og Tropa de Elite). Og det kan umuligt være helt skidt, når det er Netflix står bag. 3% er baseret på TV-kortfilmen fra 2011 af samme navn og er en dystopisk sci-fi-thriller, der forgår i en nær fremtid, hvor verden er blevet ekstremt splittet. Den ene del er på vej imod ødelæggelse, mens den anden oplever fremgang. Folk har chancen for at nå til sidstnævnte ved at ansøge hertil - men kun tre procent når igennem nåleøjet og må igennem en forfærdelig proces for at nå dertil. En yderst interessant tanke, som helt sikkert skal opleves.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce