Magasinet M!

En bruger spørger pigerne: Har jeg knaldet med for mange?

En 21-årig mand har allerede haft sex med 11 piger. Nu har han spurgt vores kvindelige brugere, om de synes, det er for mange. Se, hvad pigerne svarer, her.En bruger spørger pigerne: Har jeg knaldet med for mange?

Det at have været sammen med 11 kvinder som 21 årig, er det for meget? Ville det være nok til, I ikke ville være kærester med ham?

- Anonym, 21

Hvor mange er for mange, når det kommer til at have sex med andre? Det er et virkelig godt spørgsmål. For er 11, hvis man kun er 21 år gammel, virkelig mange? Og vil det betyde noget for hans kommende muligheder blandt pigerne?

En del piger har allerede deltaget i diskussionen, og det er der kommet en lang række blandede svar ud af. En af pigerne skriver blandt andet:

"Jeg er 15 år, og jeg har været sammen med 11, og jeg bliver hverken betragtet som billig eller som mindreværdig. Jeg er ligeglad med, hvor mange en person har været sammen med."

Men det er ikke just den gængse holdning. Du kan læse alle pigernes svar her.

Inde på hvadsynes.mmm.dk kan du ligeledes spørge pigerne om alt, hvad du måtte brænde inde med, lige som du kan svare på pigernes ofte ret frække spørgsmål.

ANNONCE
Del

Seneste nyt