Magasinet M!

En dag som Monster Energy Girl

Vi tog en snak med danske, Vicki Lund, for at finde ud af, hvad en Monster Energy Girl egentlig er

For dem som ikke har hørt om Monster Energy Girls før, så er det action-minded modeller fra hele verdenen, som er en del af Monster Energy. De arbejder som ambassadører og er med til at "Unleash the Beast" sammen med Monster-brandet ved actionsport-events som rally, speedway, BMX, motorcross, drifting og meget mere. 

En almindelig arbejdsdag for en Monster Energy Girl kan omhandle opgaver i rig riots, hvor de sammen med Monster Energy atleterne sørger for den gode stemning ved for eksempel at kaste t-shirt til fans og hjælpe Monster Energy-atleterne med at uddele autografer, så alle får en god oplevelse omkring brandet og selve eventet. 

Monster Energy-pigerne kommer fra mange forskellige steder i verden bl.a. fra USA, Sydafrika, Danmark, Italien og Mexico. Alle har de tilfælles at være særdeles flotte og i god, fysisk form. Udover det, så er de brand-ambassadører for et af de største brands i verden, og får lov at være helt tæt på nogle af de største events indenfor motorsport. 

Til DHB 2019 var Monster Energy selvfølgelig også til stede sammen med to af Monster Energy pigerne, Vicki og Sabrina. Så vi tænkte, at vi ville få et større indblik i pigernes arbejde, og tog derfor en snak med danske, Vicki Lund, som også er den eneste dansker der kan kalde sig Monster Energy Girl. 

Læs også: Månedens Crush, Vicki Lund

ANNONCE
Vicki Lund, foto: Jonathan Søe - En dag som Monster Energy Girl Vicki Lund, foto: Jonathan Søe

Jeg blev kontaktet igennem Instagram af et tysk bureau, som manglede en pige til et arbejde ved et Monster-event i Danmark, og her sidder jeg så fire år senere. Jeg har altid elsket motorsport og at kunne komme med og være en del af det, sammen med et team af glade piger som elsker, hvad de laver? Det er for fedt.

Det at være eventpige hos Monster Energy betyder ihvertfald, at der er masser af sjov. Vi får lov at rejse til de mest fantastiske steder, får lov at være til de fedeste motorsport- og ekstremevents rundt omkring i hele verden. Vi er allesammen en stor familie, og jeg får lov til at arbejde sammen med en masse andre fantastiske piger.

Normalt består vores hverdag af opgaver til forskellige løb og events, og det kan måske lyde som meget det samme, men det er det ikke. Stederne vi kommer til, og de fans vi møder, er altid forskellige, hvilket gør vores dage meget adspredte. Jeg har fx været til Brno MotoGP i Tjekkiet, hvor der er adskillige rig riots, mange mennesker og en masse racing. MotoGP er en oplevelse for livet, og hvis du er interesseret i motorsport, så er det helt sikkert et sted på ens to-do liste, som man bare må opleve.

For mit vedkommende var den største udfordring i starten klart det med at rejse. Men nu er jeg vant til det, og jeg kender det ud og ind. Det at arbejde med Monster er blevet meget naturligt for mig, også fordi jeg allerede i starten havde en forståelse af brandet. 

Jeg får ekstremt meget opmærksomhed med et job som Monster Energy Girl, men det positive overskygger det negative stort. De fleste fans er venlige og spørger pænt, hvis de gerne vil snakke, have taget nogle billeder eller har spørgsmål om Monster Energy eller eventet vi er tilstede ved. Monster har været aktiv i motorsport i mange år efterhånden, og de fleste forstår godt, hvorfor vi er til stede, og forventer faktisk nærmest, at vi er der til motorsport-events. Vi kommer med god energi og en god atmosfære, og på den måde hjælper vi vores fans med at få en god oplevelse med Monster-brandet og vores atleter.

Men ligesom med mange andre ting her i livet, så kan man ikke gøre alle tilfredse med det, man laver, så vi møder selvfølgelig også fordomme. Det negative er desværre, at nogle mennesker mener, at arbejdet som "Grid Girls" er et nedeladende arbejde og burde afskaffes. Jeg kan ikke tale for enhver Grid Girl i hele verdenen inden for så mange forskellige sportsgrene og events, men jeg ved, at størstedelen af os er sunde, raske kvinder, der passer på os selv ved at holde os i form og spise sundt.

Vi er imødekommende, glade, proaktive kvinder, der elsker vores arbejde, og de events vi er med til. Vi interesserer os for de forskellige sportsgrene og nogle af os udøver selv ekstrem sport i form af motocross, surfing eller andet. Vi elsker vores arbejde, dem vi møder på vejen, motorsporten og de andre events, som vi får lov til at opleve up-close.

ANNONCE
Del

Seneste nyt