Magasinet M!

En for alle, alle for The Avengers

Marvels mest episke superhelte samlet i én film. Fungerer det, eller fordærver for mange helte filmen?

DIsney - En for alle, alle for The Avengers DIsney

Foto @ Disney


The Avengers-traileren slog alle rekorder i starten af året, da den blev set næsten 14 millioner gange på 24 timer. Hypet og ventet? Det tror vi nok. Og det er der slet ikke noget at sige til. For The Avenger samler Iron Man, Thor, Captain America og Hulk i én og samme film. Elskede superhelte, der alle har haft enorm succes på det hvide lærred hver især. Tilsæt Hawkeye (Jeremy Renner), Nick Fury (Samuel L. Jackson) og Black Widow (spillet af den gudesmukke Scarlett Johansson) og du har ingredienser til den potentielt bedste superheltefilm nogensinde. Potentielt. For som det hedder sig i kokkeverdenen, kan for mange kokke nemt fordærve maden. Og det kunne sagtens have været tilfældet med The Avengers. Det er det bare - heldigvis - ikke. Hvis vi skal holde fast i køkken-jargonen, er The Avengers den bedste gryderet, du nogensinde har fået. Og retten indeholderikke én ingrediens for meget. Den er faktisk helt perfekt.

 

ANNONCE
DIsney - En for alle, alle for The Avengers DIsney

Foto @ Disney

Èn af grundene til, at The Avengers netop fungerer så godt, er fordi vores superhelte allerede har optrådt i hver deres film. Så vi kender dem jo allerede. Du sidder derfor som tilskuer og får gåsehud, når du bliver introduceret for Iron Man, Hulk, Captain America og alle de andre herlige helte. Man griner alle de rigtige steder og undertegnede følte flere gange en trang til rejse sig op i biografmørket og skråle "FUCK YEAH!!!!". Så vild er The Avengers.

ANNONCE
DIsney - En for alle, alle for The Avengers DIsney

Foto @ Disney

Tony Starks replikker er skarpere end nogensinde, og actionscenerne tager bogstavelig talt vejret fra dig. Og dem er der mange af. Man forstår godt, at The Avengers er verdens dyreste film - især når de sidste 30 minutter ruller (eller buldrer) over "skærmen".

 

 

Ikke nok med, at The Avengers verdens dyreste fiim, det er også Marvels bedste nogensinde. Og det siger ikke så lidt. Så ma vi jo bare se, om Spider-Man formår at gøre The Avengers kunsten efter til sommer.

6 ud af 6 stjerner.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE