Magasinet M!

En fyr kan godt være FOR lækker ifølge pigerne

Hvad er FOR lækker? Få forklaringen her

En fyr kan godt være FOR lækker ifølge pigerne

På vores forum "Hvad synes?" er det muligt at spørge pigerne om alt hvad du kan finde på. Det har en af vores læsere gjort,

"Hej på M Spørgsmål til pigerne. Taler det imod, hvis en fyr er for lækker? Hvad er jeres holdning til at skulle indlede et forhold med en fyr som betegnes som værende en lækker fyr. Forstået på den måde at han har pænt udseende, god tøjstil, flot krop osv. Kald det over-scoring eller ej. De personlige egenskaber spiller jo også en rolle, når man er i forhold."
- Chaves, 31

En del kvinder havde noget at sige til dette, her er et par få kommentarer fra nogle af kvinderne: 

"Det kommer an på hvordan han er lækker. Har han bare været heldig fr naturens side er det bare er plus hvis han på samme tid har en god personlighed. Men er han lækker som i forfængelig og - sehvorlækkerjeger gider jeg ikke"
- Ria, 28

"For mit vedkommende taler det imod. Jeg erfarede, da jeg datede, at fyre der selv var klar over, at de så rigtig godt ud, havde nogle helt andre værdier og ønsker for livet. Så jeg sorterede dem fra, for jeg vidste, at det ville der ikke komme noget godt ud af."
- Hende der

"Det taler bestemt ikke imod, man kan jo godt være lækker og have en fantastisk personlighed samtidig :) jeg ville ikke være kærester med en fyr, udelukkende fordi han så godt ud, men jeg tror det er de færreste der synes, et godt udseende taler imod at date nogen."
S (is back), 

Læs med her og se resten af kvindernes svar. 

Har du et spørgsmål?

Er det noget du gerne vil vide? Så kan du selv fyre det afsted i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne ved at svare på deres spørgsmål til mændene. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce