Magasinet M!

En læser spørger: Hvordan bør jeg miste min mødom?

En 18-årig pige planlægger at miste sin mødom til sin kæreste, men hun er nervøs ved tanken og beder derfor om gode råd. Kom med dit eget, og læs de andres.En læser spørger: Hvordan bør jeg miste min mødom?

Hej. Jeg er 18 år og skal snart miste min mødom til min første kæreste. Ærligt talt er jeg pisse bange for pikken. Er der ikke en, der vil beskrive "processen" med deres første kæreste for mig? Gerne, hvis I var på min alder eller ældre, da I mistede jeres. Jeg har ikke brug for at høre "Det kommer af sig selv" osv. Det ved jeg godt. Vil bare gerne høre lidt forskelligt:) Altså har I inden sex første gang rørt ved jeres partner? Altså givet et blowjob, givet finger, rørt bryster osv.?

- Anonym

hvadsynes.mmm.dk kan pigerne stille spørgsmål, og mændene kan svare. Indimellem er spørgsmålene dumme, og det samme er svarene, men når der bliver stillet et spørgsmål som ovenstående, vil vi altid gerne hjælpe med at finde brugbare svar. Her kan du læse, hvad andre har budt ind med, og samme sted kan du også skrive om din egen oplevelse. 

Har du selv et spørgsmål, du ikke har lyst til at stille dine venner og veninder? Så kan du heldigvis gøre det anonymt på hvadsynes, og nu hvor du er derinde, kan du også hjælpe andre med deres problemer. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt