Magasinet M!

En pige på Reddit hævder at have knaldet en fyr så hårdt, at han blev blind og skulle på hospitalet

"Jeg er single, 22 år, og ser mig selv, som havende en god sexappetit."Af og til dukker der en personlig fortælling op, der er værd at genfortælle. Og ret tit, er det på Reddit, at den slags sker. Sådan er det også med den følgende fortælling, som en bruger uploadede i nat, under emneteksten: 

"Today, I fucked up by having sex with a guy, so hard he went blind."

ANNONCE

"Lad mig lige give dig et par facts inden jeg går ind i historien. Jeg er en single, 22-årig kvinde, og jeg selv påstå, at jeg har en sund sex-appetit. Med det in mente, har jeg tidligere haft partnere, der har fortalt, at jeg har været en smule til den aggressive side i forhold til andre kvinder de havde knaldet med.

I går besluttede mine venner og jeg, at vi ville i byen for at danse og drikke. Vi tog ind på en club vi aldrig før havde været på, og der spottede jeg den her fyr, der sad ved et bord med en gruppe af hans kammerater. Jeg lagde mærke til ham næsten med det amme, for lampen der hang ind over deres bord oplyste hans ansigt, som en lysstråle fra himlen; den her fyr var så attraktiv at det gjorde ondt. Mine venner og jeg fandt et bord, og fik et par drinks inden vi ramte dansegulvet. Det varede ikke længe, før fyren og hans venner indtog dansegulvet fra den modsatte side af lokalet. Jeg skubbede mig gennem masserne, og begyndte at danse med ham. Efter det bød han på en drink, og det var ret indlysende hvilken retning situationen tog. 

Jeg går ikke så tit hjem med one-nightere, men når jeg går, kan jeg godt lide at se overraskelsen i deres ansigter, når det er mig der tager initiativ til fun-times, især når det er åbenlyst, at vedkommende er vant til at tage første skridt. Det var åbenlyst at denne fyr godt kunne lide magtkampen, så vi endte med at kaste hinanden en del rundt. 

Vi spoler frem til denne morgen, hvor jeg bliver vækket af fyren, ved siden af mig i sengen, freaker totalt ud, fordi han ikke kan se, og noget med hans nethinder der ikke er helet, og degenertion i øjet. Jeg ringede efter ambulancen, og tog med ham for at være sikker på at han var okay. Jeg kunne mærke at mit ansigt blev fuldstændigt rødt af pinlighed, da han begyndte at give paramedicineren information om, hvordan han troede at det var den rusketur vi havde givet hinanden, der havde rystet hans nethinder i stykker, og fået ham til at blive blind. Og at han skulle have haft den laseroperation noget tidligere.

Lige nu sidder jeg i venterummet på hospitalet, for at høre hvordan det går med den fyr, som jeg ærligt talt ikke kan huske hvad hedder. :S"

ANNONCE

Crazy historie, right? Forresten, en senere update fra hende her, forklarede at fyren nu havde fået en klap for øjet, og forventes at genvinde sit fulde syn over tid. 

Pas på derude! 

PS: Sex er ikke altid farligt - og her er 10 vildt gode grunde til at dyrke endnu mere af det!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce