Magasinet M!

En Porsche Cayman R, Simon Talbot og et vanvittigt sjovt interview

Vores venner fra Pixel.tv har endnu engang hevet fat i en kendt dansker og inviteret ham til et interview i en fed bil. Denne gang er det Simon Talbot, der viser, at han er en af Danmarks sjoveste komikere.

En Porsche Cayman R, Simon Talbot og et vanvittigt sjovt interview

Leveret af: pixel.tv

I fjerde udgave af 'Forza, biler og drømme' kan du møde stand up-komiker Simon Talbot, der fortæller om biler og drømme. Og det foregår selvfølgelig i en Porsche Cayman R.

Kom tæt på Simon Talbot, der egentlig drømte om at blive psykolog. Hvad inspirerede ham til at blive komiker, og hvad foregår der i ens hoved, når klappen går ned? Det handler også om favoritspil og om at være lidt af en hyggeonkel.

Læs også: Her er oktobers fedeste spiludgivelser

Se også hvordan det går, når Simon Talbot kører ræs i "Rio de Janeiro". Et ræs, der bliver kommenteret af komikerparret Mark Le Fêvre og Frederik Rosgaard, som man vel egentlig skulle tro var gode venner med Simon, men det virker ikke helt sådan.

Programmet er blevet til i samarbejde med: Garmin VIRB X, Xbox og Forza Leasing.

ANNONCE

Om Forza, Biler og Drømme

- Målet er at få de mest ærlige portrætter af de medvirkende præsenteret i og omkring lækre biler samt gaming.

- Programmet er lavet som et traditionelt tv-program, men delt op i blokke/emner, der også fungerer som selvstændige små klip til nettet.

- Programmet er 25 minutter.

- 80% af programmet er filmet på action-cam; Virb X. De små kameraer har høj kvalitet og er med til at sikre, at optagelserne virker intime for gæsten.

- Programmet viser, at produktionsniveauet godt kan være højt, selv om det er web-tv - og så er det en forholdsvis stor produktionen for en kanal, der hverken har brugerbetaling eller licenspenge at gøre med.

- Thomas Bense måtte skrive under på en selvrisiko på 60.000,- for at få lov til at køre i bilerne.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce