Magasinet M!

Endelig: En Whopper med 1000 skiver bacon!

Hvis du er en af dem, der påstår, at du ikke kan for meget bacon, så bør du læse denne historie fra Japan. Det er en grund til, at det er sushi, de er kendte for. Der har de nemlig testet Burger Kings slogan "Have it your way" til det yderste.

Måske har du selv prøvet at få en fastfood-medarbejder til at tilføje eksta ost, løg, pickles eller bacon til din burger. Og hvis du har, har du med garanti også oplevet deres lallende ligegyldighed overfor din efterspørgsel. Heldigvis findes der steder i verden, hvor service nivauet er noget højere end herhjemme. Takket være internettet kan vi følge med i, hvilket muligheder det giver.

I Japan kørte Burger King med et specielt tilbud, hvor du for cirka 10 danske kroner kunne tilføje op til 15 stykker bacon til enhver Wooper. Den japanske journalist Mr. Sato besluttede sig for at undersøge medarbejdernes tålmodighed, så han bestilte derfor en burger med 105 stykker bacon, og til hans egen store overraskelse, så lavede de den til ham uden brok. 

ANNONCE
Endelig: En Whopper med 1000 skiver bacon!

På billedet kan man nyde forskellen mellem en almindelig whopper og Mr. Sato's speciallavede monster-whopper, og hvis vi på redaktionen skulle vælge imellem de to, ville vi vælge hans. Men som det ofte er tilfældet, når det handler om japanske overdrivelser, så stoppede han ikke her.

For efter succesen med 105 stykker bacon, besluttede han sig for at teste Burger Kings grænser. Han vendte derfor tilbage et par dage efter og bestilte en burger med intet mindre en 1050 stykker bacon. Igen fik han den, og igen besluttede han sig for at teste grænser. 

ANNONCE
Endelig: En Whopper med 1000 skiver bacon!

Mr. Sato mente ikke, at der var grund til at forsøge sig med mere bacon, og han bevægede sig derfor videre til andre dele af den klassiske whopper. 

Første bestilte han en med 1000 stykker ost. Derefter en med 100 skiver løg. Og muligvis er han efterfølgende død af et hjerteslag eller har sagt sig job op, for da den japanske hjemmeside RocketNews24.com ville undersøge, hvor mange pickles man kan få i en burger for 550 kr., sendte de en anden journalist. 

På deres hjemmeside kan du se videoer, hvor Mr. Sato forsøger at spise de forskellige burgere, men vi bør advare dig om, at det er et ulækkert syn. Og på redaktionen er vi ellers vant til lidt af hvert. 

ANNONCE
Endelig: En Whopper med 1000 skiver bacon!

Det er i øvrigt ikke kun i Japan, at Burger King personalet bliver udsat for specielle bestillinger. Da den amerikanske bokser Evander Holyfield var i Danmark for at kæmpe mod Brian NIelsen, går der et rygte om, at han var på på Burger King i Herning og bestilte en firedobbelt whopper uden løg og ost. Det rygte er dog ikke bekræftet.

Det er dog ikke en burger, de laver til alle, for da undertegnede besluttede sig for at teste, hvordan en burger som den mon smagte, lød svaret, at de ikke tog imod specielle bestillinger.

Men hvis man er lidt kreativ, kan udfordringen alligevel overkommes ved at bestille en almindelig dobbelt whopper og supplere den med to hamburgere. Derefter kan du selv flytte bøfferne over, men jeg vil ærligt indrømme, at det ikke var nogen stor kulinarisk oplevelse. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE