Magasinet M!

Endelig er de her: Se alle Caroline Wozniackis nye nøgenbilleder

Tidligere i år lod hun sig bodypainte til Sports Illustrateds nye 'Swimsuit Issue'. Og langt om længe kan du nu se alle billederne af den danske tennisdarling Caroline Wozniacki - uden en trevl på kroppen.

Endelig er de her: Se alle Caroline Wozniackis nye nøgenbilleder

I sidste uge satte hun for alvor sit navn på det internationale tenniskort, da hun nåede semifinalen i Grand Slam-turneringen US Open. En flot præstation, der gjorde, at hun rykkede næsten 50 pladser op ad verdensranglisten, og som helt fik os til at glemme, at hun de senere år måske ikke har haft tennissporten så meget i fokus som tidligere i sin karriere. 

Men lige nu lægger vi - trods Wozniackissuperturnering - tennissen lidt på hylden. Tidligere i år skød hun nemlig envovet og uhyre sexet fotoserie til det legendariske Sports Illustrateds'Swimsuit Issue'. En serie, du sikkert har set et par billeder af, da magasinetrøg på gaden tilbage i februar. 
ANNONCE

Men først nu har du chancen for at se alle de billeder, Wozniacki skød med fotograf Frederic Pinet. Og det er en serie, hvor Wozzy altså ikke har andet på end en klat maling, der danner en rød badedragt. Du kan se ALLE de nye billeder af Caroline Wozniacki lige her.

I udgaven lod andre kendte navne som MMA-kæmperen Ronda Rousey og skiløberen Lindsey Vonn ligeledes sig beklæde af maling.

Det er ikke første gang, at Caroline Wozniacki får taget billeder til Sports Illustrateds 'swimsuit edition'. Også sidste år var hun at finde heri, hvor hun dog havde havde både bikini og badedragt på - selvom det ikke efterlod meget til fantasien.

Vil du blive klogere på Wozniacki, kan du gøre det lige her, hvor vi har listet det meste op, du skal vide om Miss Sunshine.

ANNONCE
Del

Seneste nyt