Magasinet M!

Endelig er den her: Sprutten, der ikke giver dig tømmermænd

Hurra! Et australsk firma har udviklet en vodka, som ifølge dem selv ikke giver tømmermænd. Det er verdens bedste nyhed, hvis det passer.

Vi har tidligere skrevet, hvordan du bedst forebygger tømmermænd. Men nu er det muligvis slet ikke nødvendigt at tage forholdsregler mere. I hvert fald ikke hvis du drikker det rigtige. Det australske firma Vitamin Alcohol Company har nemlig udviklet en vodka, som er tilsat anti-tømmermænds-vitaminer. 

 

Læste du: 5 myter om tømmermænd

 

Vodkaen er lavet på organiske sukkerrør og 'det rene bjergvand fra Hunter Valley'. Og så lover producenterne også, at vodkaen er fuldstændig fri for tilsætningsstoffer og urenheder, som er det forskerne mistænker for at udløse de trampende elefanter i kraniet.

ANNONCE
Vitamin-Vodka.com - Endelig er den her: Sprutten, der ikke giver dig tømmermænd Vitamin-Vodka.com

GENIALE VITAMINER

Det er hemmeligt, hvilke vitaminer australierne har tilsat, men de skulle efter deres eget udsagn modvirke tømmermændene. Det er lidt mærkeligt, at vi aldrig har hørt om de vitaminer før, for så havde vi da slugt et par glas af dem inden byturene. Ja, faktisk burde de vel ved lov serveres sammen med fadøl og shots på samtlige barer rundt omkring i landet.

 

Fik du læst: 11 tømmermændskure fra hele verden

 

Heldigvis kan du stadig blive fuld af vodkaen, der holder 40 % alkohol. Smagen beskrives som rund med noter af citrus, men så fancy en vodka skal selvfølgelig ikke bare skylles ned. Producenterne anbefaler, at du køler glasset ned, hælder vodkaen op og lader den trække i fem minutter, før du hælder den i svælget. 

Vodkaen kommer ud på det centraleuropæiske marked i løbet af denne måned, men du kan også købe den på firmaet hjemmeside vitamin-vodka.com.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce