Magasinet M!

Endelig! M! 188 er ude nu

Er det her det bedste blad, vi nogensinde har bikset sammen? Det tror vi nok, det er.

I dette nummer pryder den yderst veldrejede og uslebne diamant Fannie Munch forsiden af M! 188. Og det gør hun, fordi den 18-årige bornholmer vandt Forsidejagten 2013. Men ud over Fannie og alle de andre knivskarpe damer, vi nøje har udvalgt til M! 188, har vi masser af superb underholdning til dig. Her er en lille oversigt over nogle af de mange fede artikler, du skal glæde dig til.

ANNONCE

10 ting, hun gør for at få sex. Det er ikke kun mænd, der bruger forskellige tricks for at score - kvinder udsender masser af signaler, der betyder, at de vil have dig med i seng. Se hvilke i det nye M!.

Få hele historien om B-filmenes karatekonge, Jean Claude Van Damme. Han kunne være blevet den næste Arnold, men chancerne blev spildt og pengene blev brugt på kokain og dødsdømte filmprojekter.

ANNONCE
mmm.dk - Endelig! M! 188 er ude nu mmm.dk


Stjernernes vildeste og mest utrolige drukhistorier. Vi har alle sammen prøvet at dumme os i en brandert (jo, også dig). Men heldigvis for os, er de færreste af os kendte nok til, at nogen gider dokumentere det. Så let slipper de kendte ikke, og det kan du få lov at more dig over i M! 188.

ANNONCE

5 myter om øl. Giver øl ølmøve, dræber øl hjerneceller, er øl bedst, når den er iskold? Få svaret i M! 188.
 

Vi har spurgt pigerne ind til deres dybeste sexhemmeligheder. Hvor mange piger, tror du, vil fortælle deres kæreste, hvis de var utro? Og hvor mange af pigerne derude går rundt med en kinky sexfantasi, de aldrig vil ud med? Slå op på side 27 og få svaret.

ANNONCE

Vi har sammen med Danmarks førende ølekspert, Carsten, Berthelsen, fundet 50 øl, du SKAL prøve at smage. Og selvfølgelig har vi smagt dem for dig også. Det er et hårdt job at være journalist på M!.

Efter at du har straffet din krop med en hel nats intensiv druk, er der kun én ting, der kan få den på ret køl igen: Burgere! Vi guider dig til at lave 5 af slagsen, der med garanti vil få dit mundvand til at løbe, mens du læser artiklen. 

Alt dette og meget (MEGET) mere skal du glæde dig til.
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt