Magasinet M!

Endelig! Nu kan du se Netflix offline

Det er funktionen, mange har ventet på i årevis. Nu kan du endelig downloade indhold fra Netflix og afspille det offline.

Endelig! Nu kan du se Netflix offline

Tag dine yndlingsserier med, uanset om du har adgang til internettet eller ej. Netflix har netop offentliggjort, at det i den nyeste version af Netflix' app er muligt at downloade serier og film og se dem senere. 

For du kender nok godt, at filmene de viser i flyet er kedelige eller allerede enormt outdatede, og de film, du har været smart nok til at lægge ned på din tablet eller telefon, har du allerede set hundrede gange. Men nu kan du altså binge-watche dine serier, selvom du er langt fra internet. 

Funktionen gælder en lang, lang række af filmene og serierne på Netflix-appen, som du downloader og ser senere. Indtil videre findes funktionen kun på telefon og tablet, men er tilgængelig på både iPhone og Android-telefoner. 

Nyheden har Netflix selv offentliggjort via deres Twitter. 

ANNONCE

De serier og film, du kan downloade, har fået sin helt egen menu, der giver et godt overblik over, hvad du egentlig kan tage med på farten. 

Og hvis du tænker, at det sikkert kun er alt lorte-indholdet, så er der faktisk mange ret fede ting, der ligger klar til download. Både Netflix-serier som Narcos og Better Call Saul er klar til download, ligesom også større Hollywood-blockbusters som Black Hawk Down og En Verden Udenfor kan ligge klar til din næste skov- eller flyvetur. 

Du skal dog være opmærksom på, at appen naturligvis lægger indholdet ind på din telefon og tager en del plads. Hjemmesiden gizmodo.com har kigget på indeholdets datastørrelse. 
Seks afsnit af serien Black Mirror fylder 1,86 GB, hvis du vælger lav kvalitet, og 2,45 GB, hvis du skal have det i HD. 

Men så har du også offline-underholdning i små seks timer.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt