Magasinet M!

Endelig: Nu kommer X-files tilbage

Det er 13 år siden, det sidste afsnit af X-files rullede over skærmen. Men nu er Mulder og Scully endelig tilbage. Hold kæft, hvor vi glæder os.

Endelig: Nu kommer X-files tilbage

Det er muligt, at den oprindelige serie ligger så langt tilbage i tiden, at mange af jer kun husker den som 'den der serie, som jeg aldrig måtte se for min mor', men for alle som var gamle nok til lidt gys i 90'erne og starten af 00'erne vil X-files stå som en af de fedeste serier nogensinde.

Og nu er den endelig tilbage. Endda med alle de samme personer, som vi mødte i den oprindelige serie, der kørte fra 1993-2002 - og siden kom som film. Traileren er her nu (se den nedenunder), men serien får først premiere den 24. januar på Fox. Det er endnu ikke oplyst, hvor du vil kunne streame den, men et godt bud er både Netflix og Viaplay, der viser andre serier produceret af Fox Networks.

Fik du læst: Er det her verdens uhyggeligste trailer?

For de af jer, som ikke kender serien (eller filmen), kan vi lige hurtigt opsummere, at den handler om de to FBI-agenter Mulder og Scully, der efterforsker de såkaldte X-files i FBI's arkiv. Det er de filer, der omhandler alle de overnaturlige ting, som ikke skal se offentlighedens lys. Derfor bliver de også modarbejdet fra alle sider af både deres egne chefer, hemmelige organisationer og CIA.

Og det ser ud til at fortsætte. Se den fede trailer i videoen her: 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce