Magasinet M!

Endnu en fræk gamer-pige flasher på Twitch - og hendes mandlige medspillere er IKKE begejstrede

Det ser ud som om, at der gået inflation i skidtet?

Det er ikke lang tid siden, vi berettede om Twitch-pigen LegendaryLea, der viste lidt for meget af sin ædle underdel og blev bannet fra sitet i 30 dage. Og nu er der gudhjælpemig endnu en lækker tøs, som har vist mere end det tilladte under et live-stream på Twitch. Denne gang var der dog "kun" tale om et godt, gammeldags, gedigent bryst-ups. Hvis man da kan kalde det det.

For da pigen, der er kendt som Kaitwan13 på Twitch, flashede sine bryster for et par uger siden, efter at være blevet inviteret til at spille det post-apokalyptiske spil H1Z1 af showets vært, Genietfan, lignede det alt andet end et uheld. Og det kunne mærkes på Genietfan, som flere gange udbrød: "Kay, what the fuck?!"

Det med ganske god grund. For nu har Twitch nemlig bannet værten i 30 dage som følge af Kaitwan13s lille uheld ifølge den engelske avis The Daily Star, der først sidste uge skrev om hændelsen.

På sin Twitter har Kaitwan13 været ude at undskylde episoden:

ANNONCE
Twitter / Kaitwan13 - Endnu en fræk gamer-pige flasher på Twitch - og hendes mandlige medspillere er IKKE begejstrede Twitter / Kaitwan13

En undskyldning, Genietfan har accepteret, men som ifølge Unilad også har udtalt, at han ikke længere kan være venner med Kaitwan13.

Flere Twitch-brugere har dog været ude at forsvare den stakkels brunettet og hævdet, at det helt klart var et uheld; at gamer-pigen ikke anede, at hendes kamera var tændt.

Det kan man så diskutere?

Kaitwan13 har "desværre" slettet de fleste af sine billede på sine konti på de sociale medier og har været ret stille siden.

Man må håbe, at det her ikke er starten på en ny Twitch-trend (eller også må man netop håbe på det?).

Se hele episoden herunder:

ANNONCE

Og vær sikker på at aflægge Unilad et besøg, som har den ucensurerede video, og bedøm selv, om der er tale om et uheld.

Del

Seneste nyt

Annonce