Magasinet M!

Enhver øl- og pizzaelskers vådeste drøm er lige blevet til virkelighed

Ja, det er vel stort set alle mænd, der falder ind i den kategori. DROOOOOOL!

Enhver øl- og pizzaelskers vådeste drøm er lige blevet til virkelighed

Homer Simpson ville komme en smule i sine himmelblå bukser, hvis han kunne se det her. Hvorfor? Fordi pizza, der er blevet tilført øl, nu er en ting.

Det er en Pizza Hut i det nordlige London, der fredag i sidste uge, havde den bizarre kombination på menukortet en enkelt dag. Det er endnu uvist, om den mærkværdige pizza kommer i masseproduktion, da det endnu ikke fremgår, hvor mange personer der satte tænderne i pizzaen, som er lavet ved at tilføje øl til dejen, og som desuden var gratis. Men hvis det viser sig at have været en succes, så planlægger kæden at smide den på menukortet i samtlige 270 restauranter i Storbritannien.

Det skriver netavisen Huffington Post.

ANNONCE

Eftersom Pizza Hut gik konkurs for nogle år siden herhjemme (selvom der dog har været snak om at genindføre kædens Pizza Hut Express-koncept), skal vi nok ikke regne med, at det bliver en ting herhjemme lige foreløbigt. Men marketingdirektøren for Pizza Hut UK, Kath Austin, udtaler, at de er stolte over at være den første kæde i Storbritannien til at have prøvet med pizzadej tilført øl, og at de håber, det bliver en stor succes.

Og når noget er en succes, plejer det som regel at blive udbredt. Så vi håber, håber, HÅBER altså, at eksempelvis Domino's herhjemme opfanger konceptet. Til sidst er der vel ikke andet for end at citere Cookie Monster fra The Muppets: "NOM NOM NOM?"

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce