Magasinet M!

Er analsex en god idé? Her er lægernes svar

Er analsex egentlig sundt for dig og damen? Og er der nogle særlige ting, du skal være opmærksom på? Lægerne giver dig svaret.Er analsex en god idé? Her er lægernes svar

Det kan være svært helt at vide, om det er en god idé med lidt numseleg, når den går løs i soveværelset. Cosmopolitian har talt med forskellige læger, der giver dig svarene på, hvad der er godt og skidt ved analsex.

Fordele

Og for at være på den positive side, kan vi jo godt starte med de gode ting. Til Cosmopolitian siger lægen Michal Krychman:

- Lægefagligt set er der ikke nogen grund til ikke at have analsex, men man skal bare følge de almindelige regler for sikker sex, da man har en lidt højere risiko for kønssygdomme. Man skal også være opmærksom på at skifte kondom, når man går fra analsex til at have almindelige sex, siger han.

Krychman bakkes op af sin kvindelige kollega, Alyssa Dweck:

- Man skal huske at bruge kondom og masser af glidecreme, da anus ofte er noget strammere end tissekonen. Mange kvinder nyder analsex på grund af de mange nerver og følsomhed, der er omkring anus, og det faktum, at der ikke er nogen fare for at blive gravid ved det. Modsat er mange kvinder frastødt af det, da de er bange for at komme til at svine under akten. Derfor er det vigtigt at vaske sig ordentligt, inden man går i gang. 

Ulemper

Men det skal jo ikke være positivt det hele. Der er nemlig også ting, der gør, at analsex kan være farligt. Lægerne giver dig her de ting, der kan være farligt og udfordrende ved at dyrke analsex.

Lægen Karen Elizabeth Boyle siger til Cosmopolitian.

- En af bekymringerne omkring analsex er, at det er en af grundene til at HPV-virus kan sprede sig. HPV-virussen er en af årsagerne til, at kvinder kan få livmoderhalskræft, og med analsex kan det også give kræft i endetarmen. Derudover kan du også få E. Coli-bakterier, der kan give voldsom diarré og også urinvejsinfektioner.

Så drenge, det er med at finde gummiet frem, hvis du og damen skal prøve kræfter med analsex.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt