Magasinet M!

Er blowjobs en selvfølge?

Denice Klarskov giver gode rådEr blowjobs en selvfølge?

Vidste du, at Danmarks største pornostjerne Denice Klarskov gerne vil hjælpe dig med dit sexliv - og samtidig er pænt underholdende? Check Denices brevkasse ud og få svar på også dit spørgsmål:

Burde det ikke være en selvfølge, at min kæreste godt kan give mig et bj, når hun har mens? Helt seriøst, hvor svært er det?!? Jeg slikker jo også hende.

Kris

Hej Kris

Det kan tydeligvis være svært nok!  ;-)
Det er svært at svare på dit spørgsmål, hvis jeg ikke ved, om I normalt har sex, når hun har det røde?  Har I snakket om det? Har du "lokket" på en måde, der gør, at hun er klar over, at du gerne vil have, at hun gi'r dig et blowjob? Eller er det noget, du bare forventer, at hun gør for dig?

På en måde kan jeg godt se din pointe i, at det måske ville være en nem måde at ordne nødvendighederne for dig, selvom hun ikke selv kan få noget. Men for mig personligt bliver jeg i den periode, jeg menstruerer, langt mere tændt end normalt, så jeg ville blive skuffet over at levere uden at få noget også. Kan du følge mig?

Egentlig synes jeg nu også, at man burde honorere jer mænd med et blowjob for alt det skrald  som I skal stå model til dagene før. Jeg ville da selv gerne give et BJ, men jeg ville gøre min kæreste opmærksom på, at jeg ville ha' noget igen ;-) . Måske kunne man tage et frækt bad efter blowjobbet - he-he ;-).

Spørg hende på en pæn måde, om hvad det er, der gør, hun ikke har lyst til at give et blowjob. Spørg om der er noget, du selv kan gøre for at give hende lysten - måske finder du ligefrem grunden til, at hun ikke vil give dig et blowjob.  Men forvent ikke, at du kan overtale hende til det lige meget hvor meget, du tigger og trygler.

Og husk, at et nej er et nej. Blowjobs er IKKE er en selvfølge, så vær glad, når du får det. ;-) 

Mit bedste råd: Hygge med Blow 'n' Bath ;-). Og så eventuelt lidt kommunikation hvis det andet ikke virker :-)

Mange knus og kram Denice Klarskov

----

Har du spørgsmål til Denice om sex, så skriv ind til [email protected].
Hvis dit spørgsmål bliver brugt i sexbrevkassen, så får du samtidig Good Vibration Kits fra RFSU som tak.

----

Har du spørgsmål til Denice, der ikke har noget med sexbrevkassen at gøre, kan du skrive til hende direkte via Clubdenice.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce