Magasinet M!

Er Charlotte McKinney den nye Kate Upton?

Den storbarmede blondine giver frk. Upton kamp til stregen!

Er Charlotte McKinney den nye Kate Upton?

Kate Upton har i mange år været mændenes favorit-babe - hun hører ikke gruppen af skelet-lignende topmodeller, men omfavner i stedet hendes heftige kurver og almindelige kropsbygning. Hun har selvfølgelig nogle fantastiske former og hendes charme har smeltet mange mandehjerter - se bare hendes forskellige fotoshoots her, her og her

Men indenfor de seneste par år har en ny sprængfarlig blondine steget til tops - Charlotte McKinney. 

Vi så hendes for nyligt i Carls, jr.-reklamen, som bestemt ikke gjorde os mindre lækkersultne, men kan hun egentlig hamle op med frk. Upton?

Let the 'storbarmet blondine'-battle begin!

ANNONCE
Charlotte McKinney - Er Charlotte McKinney den nye Kate Upton? Charlotte McKinney

Flere og flere 'bikini-entusiaster' begynder at heppe for team McKinney, men vi er ikke helt sikker på, at vi er klar til at slippe Upton som vores absolutte favorit. De har begge to fantastiske former og ikke mindst charme. 

Det må være op til dig at vurdere i sagen - vi har lige fundet den nyeste video med McKinney på stranden, og vi ved snart ikke, hvem vi bedst kan lide. Hvad siger du?

ANNONCE
Team McKinney

Til at sammenligne har vi lige fundet en formidabel video af Kate Upton - i videoen ser du de bedste 'bouncy-bouncy'-øjeblikke med den storbarmede skønhed!

Team Upton
Kate Upton - Er Charlotte McKinney den nye Kate Upton? Kate Upton

Vi har fyldt galleriet med et par billeder af dem begge to, så hvis du har brug for at genopfriske hukommelsen, så tag for dig af retterne!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE