Magasinet M!

Er de verdens heldigste cyklister?

Måske skulle disse to cyklister overvejer at bruge cykelhjelm næste gang, de træder op på jernhesten. Også selvom de slap en kende heldigt ud af situationen, da en russisk lastbilchauffør konfronterede dem med døden.

Er de verdens heldigste cyklister?

Man plejer at sige, at russere og biler ikke altid er en god kombi. Men hvordan har vodkalandet det så med cykler? Meget godt, faktisk. Det satte disse to cyklister i hvert fald en stor, tyk streg under, da de forleden tog en tur på de russiske landeveje - 800 km nordøst for Moskva. 

Som du kan se i videoen, forsøger en lastbil at overhale en anden uden at orientere sig om, at der faktisk kommer en modkørende lastbil (ja, dem er der satme mange af). Kollisionen er uundgåelig og sker lige ved siden af de to cyklister. Traileren på lastbilen bliver smadret fuldstændigt, hvilket resulterer i en byge af skarpe genstande, som flyver rundt i luften. Men helt mirakuløst bliver de to søndagsryttere slet ikke ramt. 

Forskrækket hopper de af cyklen og begynder at trække. Herefter slutter videoen.

Det er uvist, om videoen er ægte, og hvornår hændelsen fandt sted, men for os ligner det real footage. Også efter at have set den et hav af gange.

ANNONCE
Del

Seneste nyt