Magasinet M!

Er der en god måde at opdage utroskab på? Folk giver deres bud her

"Min gynækolog ringede og sagde, jeg havde klamydia"

Jeg gætter på, det aldrig er specielt sjovt at finde ud af, at ens kæreste har været sammen med en anden. Men alligevel findes der sikkert måder at finde ud af det på, som er bedre end andre. Og måder, der er rigtig, rigtig dårlige. Som fx disse. Folk på Reddit har nemlig svaret på spørgsmålet: How did you find out you were being cheated on? 

Vi har delt et par af de slemmeste her.

Især den sidste.

Det er jo bare vanvittigt.. 

ANNONCE

spicy-vanilla: "Han tog en anden pige med til en fest. Han troede, jeg ville blive hjemme, men jeg besluttede mig for at tage med i sidste øjeblik. Ikke den bedste fest, jeg har været til."

janet_snakehole_3: "En ven sendte mig et screenshot fra den anden piges Facebook. Ikke en god dag."

drunkmom666: "Min gynækolog ringede og sagde, jeg havde klamydia, selvom jeg var i et 4 år langt monogamt (troede jeg) forhold."

NeroJoe: "Fyren efterlod sin hat i mit hjem. Og så var min tre-årige en værre sladderhank. Mor havde "en ven" på besøg."

RunawayMoorage: "Jeg tog dem i det."

bamber79: "Jeg fandt ud af, at min eksmand var mig utro, da kvindens mand begyndte at ringe hjem til os."

martieml98: "Jeg loggede på Facebook, hvor jeg så, at hun havde tagget ham på et billede af de to sammen, hvor de holder om hinanden og kysser med teksten "glad for at begynde det nye år sammen med dig", imens jeg lå syg hjemme i seng med vores kat."

combustibleapple: "Kvinden, han var mig utro med, tilføjede mig på sociale medier og fortalte mig, hvad der var sket."

2TheTrain: "Min kæreste og jeg sad på gulvet på hans soveværelse og kiggede i bøger. Jeg rakte min hånd ud bag mig for at skubbe mig selv op af sengen, og en tom pakke p-piller hang fast i min hånd. Det var ikke mine p-piller. 

slavkody: Hans nye kæreste skrev til mig for at lære mig at kende. Fint, whatever. Jeg havde intet imod hende og kedede mig. Hun nævnte, at de havde været kærester i et år næste måned, i april. Vi slog op i juni året før. Idiot."

fazik_q: "Jeg er måske gravid, og hvis jeg er, er det ikke dit barn."

jesusfreek: "Hun faldt i søvn og lod hendes computer stå tændt med en mail på skærmen, hvor hun snakkede med fyren om, hvor og hvordan de skulle mødes.. Man skulle næsten tro, hun gerne ville opdages, måske turde hun ikke bare konfrontere problemet som et voksent menneske. Game over."

Survivaltalent: "Hun fortalte mig det, da jeg slog op med hende."

CsGoLegend420: "En ven tog et billede af hende, imens hun var sammen med en fyr, jeg allerede havde hende mistænkt for at være mig utro med og sendte det til mig. Ikke en særlig god dag.. eller uge.. eller måned."

blushufaise: "Efter jeg droppede min eks, fandt jeg ud af, at han havde knaldet min mor, min kusine og prøvet ved to af mine mostre. Ærligt, jeg troede, jeg var midt i et realityprogram. Hans søster fortalte mig om min mor og kusine. Mine mostre fortalte mig om hans forsøg." 

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE