Magasinet M!

Er det her Nikita Klæstrups frækkeste Instagram-billede til dato?

I hvert fald ifølge kendis-bloggeren selv.

Er det her Nikita Klæstrups frækkeste Instagram-billede til dato?

Siden hun smed klunset i M! nummer 210, er det gået stærkt for den 21-årige kendisblogger Nikita Klæstrup. Hun er især god til at gøre opmærksom på sig selv gennem sin Instagram-profil. Og med hendes seneste billede, hun har delt med sine 160.000 følgere, peaker frækhedsfaktoren.

 

Loving Agent Provocateur.

A photo posted by Nikita Klæstrup (@nikitaklaestrup) on May 22, 2016 at 1:45am PDT

ANNONCE

I et MEGET lille sæt undertøj viser Klæstrup sin flotte krop frem med billedteksten "Loving Agent Provocateur", der henviser til undertøjsmærket.

Til Eb.dk siger Klæstrup:

"Det er måske et af de mest frække billeder, som jeg selv har taget og lagt op. Men det er jo ikke nyt for mig at tage billeder i undertøj, for jeg har været på fotoshoots før, som har været i samme stil (ja, det ved vi om nogen her på redaktionen, kære Nikita, red.)."

Men ifølge Eb.dk var Nikita faktisk i tvivl om, om hun skulle lægge det frække billede op.

"Jeg tænkte meget over, om jeg skulle lægge det op, men jeg kom bare frem til, at jeg synes, det er et godt billede. Det eneste, jeg fortryder, er, at mit ansigt ikke er med, siger Klæstrup til den danske avis.

Her på redaktionen hylder vi i hvert fald billedet, og vi kan ikke anbefale jer læsere nok, at se sidste års billedserie, vi lavede med den skønne brunette (der nu er blondine), hvis ikke allerede du har set fotoshootet. Men en ekstra gang med Nikita Klæstrup uden overdel skader jo ikke.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE