Magasinet M!

Er det her verdens højeste bøvs? Det mener manden bag selv

110,6 decibel er samme styrke som en motorsav og langt højere end en græsslåmaskine.

Er det her verdens højeste bøvs? Det mener manden bag selv

Der er intet så godt, som når du får sendt et godt, højt rulle-ræb af sted. Men vi tvivler på, at du nogensinde har slået en bøvs, der kan hamle op med denne australske mand.

Neville Sharp mener nemlig, at han uofficielt har slået den nuværende verdensrekordholder af den højeste bøvs.

Det skriver Huffington Post.

I en video forsøger han nemlig at slå rekorden på 109,9 decibel, hvilket angiveligt lykkes. Efter et mislykket første forsøg kommer bøvs nummer to nemlig op på 110,6 decibel - samme styrke som eksempelvis en motorsav.

ANNONCE

Til NT News fortæller han:

"Det har været et mål for mig, siden jeg var barn. Jeg træner hele tiden. Jeg skal bare lige spørge om lov hos min nabo først."

Med hjælp fra lokale medier optog han sig selv i et lydtæt pladestudie ved Charles Darwin University i det nordlige Australien. Her bundede han noget cola og bøvsede sig til succes. For at kunne kalde sig selv officiel verdensrekordholder behøver Sharp dog stadig at blive testet af Guinness World Records. En verdensrekord, der derfor altså stadig indehaves af engelske Paul Dunn, som i 2009 slog en 109,9-decibel-bøvs.

ANNONCE

Dunn afslørede nøglen til succes i et interview med Guiness tilbage i 2012.

"Jeg har en teknik, som jeg benytter mig af. Jeg sikrer mig, at jeg ikke spiser, og indånder så en masse luft. Når min mund er fyldt, åbner jeg den bare og lader så at sige blot bøvsen rulle," sagde han dengang, før han demonstrerede, hvordan han kunne tale og bøvse på samme tid.

Hvor højt kan du bøvse? Download app'en Industrial & Marine Silencers til Apple eller Android, bøvs løs, mens du optager det og en af dine venner filmer det, og vis dit resultat til kameraet. Send herefter videoen til [email protected]

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce