Magasinet M!

Er det her verdens mest mandige sandwich?

Sandwichen her er til dig, som fik lidt for meget påskesnaps i går og ikke orker at skulle bevæge sin fede røv uden for en dør i dag.

Du har kun en pakke bacon i køleskabet foruden den lidt for gamle, sure minimælk. I skabet står det store glas nutella, du fik købt med hjem fra Fleggaard sidste sommer, ved siden af den rest af peanut butter, din roomie gav dig lov til at spise, inden han tog på påskeferie.

På hylden i reolen er en halv pakke toastbrød, der for længst har overskredet sidste købsdato, men som stadig venter på at få besøg af muggen, gemt godt væk bag kaffen.

Du har et hul i maven, men brugte lidt for mange penge i går, så Just Eat er udelukket. Du bor desuden på 5. sal og har bestemt ikke lyst til at tage trapperne ned for at købe en eller anden lousy pakke nudler i Døgnnetto. Eller rettere sagt: Du er ikke i stand til det.

What to do? Svaret er såre simpelt. Du bruger det, du har i skabene.

For en bacon-peanut-butter-nutella-sandwich er nemlig ikke helt så klamt, som det lyder, og vi kan hurtigt blive enige om, at begge ting er rimelig macho. Nutella og peanutbutter er det bedste smør, du kan få, mens intet krydderi er så godt som bacon.

SÅDAN GØR DU:

STEG BACON

ANNONCE
Er det her verdens  mest mandige sandwich?

RIST BRØD 

Er det her verdens  mest mandige sandwich?

SMØR NUTELLA PÅ FØRSTE SKIVE BRØD OG PEANUT BUTTER PÅ ANDEN SKIVE BRØD. TOP ANDEN SKIVE BRØD MED TRE STYKKER STEGT, FEDTAFDRYPPET BACON

Er det her verdens  mest mandige sandwich?

KLAP SAMMEN, OG SPIS

Er det her verdens  mest mandige sandwich?

Voila! Din dag er reddet. Det samme er dit kalorieindtag. Du kan nu gå i seng og catche op på The Walking Dead.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce