Magasinet M!

Er det her verdens uheldigste mand? Bidt i pikken af giftig edderkop - igen

Det er uheldigt at blive bidt i klokkeværket af en giftig edderkop én gang. To gange må dog være det uheldigste, vi længe har hørt.

Er det her verdens uheldigste mand? Bidt i pikken af giftig edderkop - igen

En australsk mand må tage prisen for at være verdens uheldigste. Ikke bare én gang er han blevet bidt i de ædlere dele af en edderkop. Nej, det er sket hele to gange. På fem måneder.

Landet Down Under er kendt for at have et dyreliv, der nærmest udelukkende består af dyr, der er designet til enten at slå dig ihjel eller i det mindste give dig nogle meget ubehagelige oplevelser.

Og det sidste må siges at være tilfældet for den 21-årige australske mand, der altså inden for fem måneder har formået at blive bidt to gange i klokkeværket af en giftig edderkop. 

Det skriver BBC

Begge gange er det sket på et transportabelt toilet, og selvom man måske ville tro, at man ikke ville gå på sådan et igen efter første bid, så er det alligevel sket endnu en gang.

- Toilettet blev rengjort den dag, så jeg tænkte, at det var min mulighed for at bruge det. Jeg kiggede under sædet først og satte mig så ned for at ordne, hvad der skulle ordnes. Men pludselig var jeg bøjet sammen af smerte, siger den uheldige 21-årige til BBC.

Den edderkop, der bed ham, var angiveligt en rød enke, der er i familie med den livsfarlige sorte enke. Der har tidligere været dødsfald på grund af den type edderkop, men den australske mand kunne heldigvis 'nøjes' med voldsomme smerter og en tur på hospitalet.

God bedring herfra.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce