Magasinet M!

Er det her verdens uhyggeligste trailer nogensinde?

Den officielle trailer til den østrigske horrorfilm Goodnight Mommy har fået internetbrugere til at døbe den som den uhyggeligste, der nogensinde er lavet. Men er den nu også så skræmmende? Døm selv her.

Er det her verdens uhyggeligste trailer nogensinde?

Goodnight Mommy er egentlig fra 2014 og har haft premiere flere forskellige steder rundt om i verden. Men det er først nu, den skal vises frem i Guds eget land, når den har amerikansk premiere 11 septemer (hvilken dato!). Derfor har man valgt at klippe en ny trailer sammen.

Vi vil dog lade det være op til jer, om Goodnight Mommy, der er instrueret af Severin Fiala og Veronika Franz, fortjener prædikatet som den uhyggeligste nogensinde. Men vi kan i hvertfald konkludere, at filmen har træk fra eksempelvis The Shining, da den indeholder et sæt virkelig creepy tvillinger, lige som at flere brugere inde på YouTube har skrevet, at de lige var ved at lægge en l*** i bukserne, da de så den.

Den østrigske film blev for i øvrigt vist på CPH PIX tilbage i april, så måske har nogle af jer allerede set det.

Det er endnu uvist, om filmen igen lægger vejen forbi de danske biografer. Indtil da kan du (u)hygge dig med traileren ovenover.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce