Magasinet M!

Er din kæreste mega-liderlig?

Denice giver gode tips til legetøj, der får kæresten til at spinde!Er din kæreste mega-liderlig?

Kære Denice

Jeg har fået mig en dejlig kæreste, der er totalt liderlig. Det er jo sjældent noget man klager over, og slet ikke til hende - men jeg kan faktisk ikke rigtig følge med! Man skal jo nogle gange lige finde pusten efter at have rusket hende rundt, men det er hun slet ikke med på... så hun stikker lidt til mig, om at jeg ikke yder så meget, som hun gerne vil. For at aflaste dilleren en smule har jeg besluttet at overraske hende med sexlegetøj - af den pikformede slags. Hun vil helt sikker tænde på det.

Men altså, hvor fanden skal man begynde? Der er jo ti tusind forskellige former og størrelser. Har du ikke nogen gode bud på nogle forskellige slags man kan få her i Danmark eller evt. bestille på en danske netshop? Nogen, der med garanti får hende til at komme?

Det ville hjælpe meget!

Ham med den hårdt ramte diller

Hej Dillermand ;-)

Først og fremmest lad mig slå fast at jeg er enig med dig - ja, du har fundet en dejlig kæreste, hvor har du været så heldig? ;-)

Jeg kan godt se, at det ikke er så fedt at blive stukket til hele tiden, fordi du ikke yder nok, når du i virkeligheden kæmper en brag kamp for at tilfredsstille hende. Jeg tænker på om din kæreste nogensinde onanerer? Jeg synes personligt, det er vigtigt, at man til tider også kan tilfredsstille eller opvarme sig selv, uden at skulle "lade det går ud over andre", at man har et meget stort sexbehov. Ikke at man skal holde op med at have meget sex sammen - det er slet ikke det jeg mener ;-) - men at man også kan selv engang imellem. Særligt, hvis man har et behov, der er langt større end sin partner.

Dog synes jeg, at det er skønt at høre, at I har et aktivt sexliv og ikke kan få nok af hinanden - det lyder rigtig sundt!  Derfor vil mit råd være, at købe et legetøj til hende (hvis hun skal solo-hygge) og et legetøj til jer, når I hygger jer sammen. I kan selvfølgelig vælge at bruge dem, når og som I ønsker ;-)

Legetøjet til hende, kunne, som du selv nævner, være af den pik-formede slags - et hun kan varme op med alene eller I kan lege med sammen, som du f.eks. bruger imens hun får oralsex osv. ;-). Så "får hun noget" under forspillet, hvis du forstår. På den måde er hun allerede oppe i en god stemning, når I når til jeres fælles indsats.

Mit næste råd er en "butterfly", som er en vibrator, der er formet som en sommerfugl og har små vibrerende følehorn, den fås også trådløs med fjernebetjening. Man kan havde den på som et par trusser (uden trusser, men kun elastikken ;-), så der er masser af plads til dig også. Den kan hun have på, mens I har sex. Det kan jeg varmt anbefale - det er personligt noget af det vildeste for mig og jeg kræver mindst lige meget sex som din umættelige partner, så tro mig - den virker! ;-)

Du kan se en god butterfly her

Hvis du vil købe en dildo, skal du sørge for en af god kvalitet. Der er ikke noget værre end en billig dildo, så det er ikke et sted man spare!  Mit eget favoritmærke er Fun Factory, de laver virkelig gode dildoer. Jeg har en del forskellige dildoer af det mærke, men den jeg vil anbefale jer er denne. Den kan alt det hun har brug for! No doubt about it! ;-)

Og her er en god vibrator, der gør sit arbejde

Og endelig: Alle tiders ultimative sexlegetøj  - bare fordi! ;-)

Håber du kan bruge alle mine forslag til noget, ellers må du sende din kæreste forbi hos mig... hehe blink ;-)

Kys til den trætte fætter ;-)

Denice K
ClubDenice.dk

Har du spørgsmål til Denice om sex, så skriv ind til Denice@benjamin.dk.
Hvis dit spørgsmål bliver brugt, så får du samtidig Good Vibration Kits fra RFSU som tak.

Har du spørgsmål til Denice, der ikke har noget med sexbrevkassen at gøre, kan du skrive til hende direkte via ClubDenice.dk

MMM.dk og M! er ikke forbundet med de nævnte eksterne butikker.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt