Magasinet M!

Er du dårlig i sengen?

Sådan lurer du, at du er dårlig i sengen (for hun fortæller dig det ikke)Er du dårlig i sengen?

Sådan lurer du at du er dårlig i sengen (for hun fortæller dig det ikke)

Piger er så søde og høflige. Det er derfor de aldrig fortæller dig, hvis du stinker i sengen. De nøjes med aldrig at besøge dig igen - og fortælle alle deres veninder, at du er spild af tid. Men du kan selv lure, hvis hun ikke synes, du er helt fantastisk. Det kræver bare lidt opmærksomhed.

DÅRLIGT TEGN HVIS:

Hun bliver ved med at flytte på dine hænder eller dit hoved. Et par gange er en hjælpende hånd, men 10-15 gange er irritation over, at du åbenbart ikke kan finde nogen som helst lækre punkter på hende krop.

Hun stønner gennem næsen. Næsestøn er irriterede støn - ikke "Gud, hvor er du lækker"-støn. Gryntende pigebørn er heller ikke et godt tegn.

Hun kommer meget pludseligt. Du har kæmpet og kæmpet - men hun har ikke vist de mindste tegn på, at jorden begyndte at skælve. Pludselig kommer hun hurtigt og højlydt. Så ramte du endelig rigtigt, tænker du. Desværre, nej. Hun opgav bare alt håb om, at du nogensinde kunne få hende til at komme og besluttede sig for at fake sig ud af flere af dine håbløse forsøg.

Hun onanerer uden din hjælp. Der er intet galt i, at en pige lige hjælper dig på vej med en finger. Men hvis hun direkte vender sig væk fra dig og tager sagerne i egen hånd, er der noget helt galt. De fleste piger kan få sig selv til at komme lynhurtigt. Og soloonani er et klart tegn på, at hun har opbrugt al tålmodighed med dig.

Du skal ikke spørge: "Var det også godt for dig?" Nu er det ikke sådan, at vellyst er den mest diskrete ting i verden. Så skal du spørge, om det var godt - så er  svaret temmelig sikkert nej. En snedigere måde at få feedback og en runde to på er at spørge: Er der noget, jeg skal gøre anderledes til næste gang?

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt