Magasinet M!

Er du gamer? Her er produktet, alle gamere med garanti mangler

Et genialt rengøringsmiddel til beskidte tastaturer

Hvis du gamer, så har du nok ikke lyst til at vide, hvor klamt dit tastatur egentlig er. Faktisk er et tastatur én stor bakteriebombe. Heldigvis findes der rengøringsmidler, der nemt fikser det for dig. 

Der er ikke meget bedre end at komme hjem fra en lang dag og sætte sig foran skærmen, tænde computeren og begynde at game. Det skulle da lige være at hente en øl eller en Cola og en pose chips. Med andre ord: Den perfekte gamer-snack.

Her stopper glæden dog for et øjeblik. For før du ved af det, er der krummer og fedtede fingre overalt på dit tastatur. Med andre ord: En vaskeægte bakteriebombe, der både hæmmer spil og immunforsvar. Men - du kan faktisk komme krummerne til livs. Og det er her, det geniale rengøringsslim kommer ind i dit billede.

Rengøringsslim kan komme ned alle de steder på tastaturet og i computeren, hvor snavs og rester fra dine snacks kan gemme sig. Det gør det muligt at gøre rent selv de steder, andre rengøringsmidler ikke kan komme ind. Og let’s face it: Slim er sjovt. Også selvom det bare er til at gøre rent med. Det bedste af det hele? Rengøringsslimet neutraliserer bakterier, og du kan bruge det alle steder, der er svære at rengøre. Det kalder vi et alt-i-én-produkt.

Til sidst et pro-tip: Er du en af dem, der gamer mere, end din bedre halvdel synes om? Med rengøringsslimets nemme måde at gøre rent på, fjerner du nemt spor på tastaturet, der kan afsløre dine (lidt for) mange timer foran skærmen.

ANNONCE
Cyber Clean Rengøringsslim

Kan købes her til 79,- kroner. 

Cyberclean testvideo
Del

Seneste nyt

Annonce