Magasinet M!

Er du lige gået i gang med et nyt studie? Læs med her

Det er ikke nemt at starte på et nyt studie, og der er hurtigt mange ting, der skal købes ind, hvilket kan virke som et stort arbejde. 

Det er alt fra computertaske til pensumbøger, og det er en god idé at få et godt overblik over, hvad du egentlig har brug. I dag skriver langt de fleste noter på computeren, så det er godt med en computertaske, der både er nem at have med rundt, men som også er praktisk. Vi giver dig i denne artikel gode råd til din studiestart. 

En god computertaske

Der findes enormt mange forskellige computertasker på markedet, hvor du kan få alt fra nogle, der er mere moderne til andre, der er mere praktisk anlagt. En computertaske er smart, hvis du alligevel ikke skal have så mange andre ting med til forelæsninger end din computer og en oplader måske. Det er nemt og praktisk at smide over skulderen, og så er du ellers klar til at komme afsted. 

Rygsæk

Det kan også godt være, at du ikke er så meget til en computertaske. Måske synes du, at det er ubehageligt at have over skulderen, og så vil du langt hellere have en rygsæk, hvor du kan have mange flere ting. Du kan finde alt fra rygsække, trolleys, sleeves m.fl., og det kommer egentlig bare an på, hvad din præference er. 

 Et lille penalhus

Selvom langt de fleste af dine noter nok kommer til at foregå på computeren, så er det en god idé at have et lille penalhus, hvor du har nogle få ting. Det er en stor hjælp for dig selv, at du kan overstrege ting, mens du læser og sommetider måske skrive små noter ude i siden, så du selv kan huske det senere. Det hjælper dig meget til eksamen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce