Magasinet M!

Er du på udkig efter en ny smartphone?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.
 
Hvis du har brug for en splinterny mobil, så kan Telenor hjælpe dig med et stort udvalg af smartphones og iPhones. Du kan frit vælge imellem mobiler fra Apple, Samsung, Huawei, Nokia, Sony, OnePlus og mange andre. Du har endda mulighed for at købe med rente- og gebyrfri afbetaling.
 
Du kan være sikker på, at du altid kan finde et abonnement hos Telenor, der passer til dig og din familie. Med et mobilabonnement fra Telenor kan du forvente lynhurtig 4G, for vi nemlig har flest netværksmaster i Danmark. Hvis du skal ud at rejse, så dækker vi faktisk 99% af danskernes rejsemål uden at det koster ekstra for dig. Er du interesseret i 5G, så kan du sagtens vælge et mobilabonnement med 5G hos Telenor.

 
Mobilabonnement med fri data og 5G

Med et 5G mobilabonnement er du klar til at få mest muligt ud af den nye generation af det lynhurtige netværk. Du får fuld adgang til 5G hastigheder på din mobil efterhånden som 5G netværket bliver rullet ud i Danmark.
 
5G er den næste generation af mobilteknologi, der giver dig hurtigere hastigheder. Selve udrulningen af 5G-netværket blev startet i slutningen af september 2020, og Telenor startede med landets fire største byer, nemlig København, Aarhus, Odense og Aalborg. Herefter fortsætter udrulningen af 5G i resten af Danmark.
 
For at tage 5G i brug kræver det, at du har et 5G abonnement, er i nærheden af en 5G mast og har en mobil, der understøtter 5G.
 
Hos Telenor kan du få et abonnement, der er klar til 5G, fri data og vores NetSikker service. NetSikker hjælper dig, hvis du skulle blive udsat for digitale krænkelser, som digital mobning, falske profiler eller deling af private billeder.

 
Køb din nye smartphone hos Telenor

Når du køber en ny mobil hos Telenor, så er skærmskift automatisk inkluderet i købet. Det betyder, at du nemt kan indlevere din mobil i en af vores butikker og få din skærm skiftet til en super skarp pris. Faktisk kan du spare helt op til 90% på skærmskiftet.
Men det er ikke kun skærmskiftet, der er en fordel hos Telenor. Som kunde hos Skandinaviens største kommunikationsselskab får du også få et væld af guides til, hvordan du sikrer – netop – kommutationen og skaber en tryg digitale tilstedeværelse. Blandt andet giver Telenor råd om, hvordan du bedst beskytter dine forskellige password og personlige oplysninger, samt hvordan du kan gennemskue falske e-mails, webshops og andet fup på nettet.
 
Med en ny smartphone fra Telenor kan du derfor få en masse for pengene - samtidig med at du har et trygt digitalt liv. Du finder udvalget af smartphones hos Telenor her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE