Magasinet M!

Er du pisse sur? Så besøg rummet, hvor du kan smadre alle dine aggressioner væk

Er du blevet fyret, droppet af kæresten, eller dumpede du en eksamen? Så er Anger Room lige stedet for dig, for her kan dine aggressioner få frit løb!

Er du pisse sur? Så besøg rummet, hvor du kan smadre alle dine aggressioner væk

Det er menneskeligt at blive ophidset og få lyst til at afreagere, men du bliver sjældent populær blandet venner og famile, hvis du gang på gang ødelægger deres ejendele, hver gang din yndlings-fodboldklub taber, eller en af dine Facebook venner fortæller dig, hvem der dør næste gang i Game of Thrones.

Alle ved, at det kan virke afstressende at få afløb for dine frustrationer, men hvis du ikke vil ødelægge dine egne eller andres ting, så bør du hurtigst muligt tage til Chicago, USA, hvor den perfekte opfindelse venter på dig. 

 

A photo posted by @angerroom on Mar 5, 2015 at 12:03pm PST

ANNONCE

Nogle geniale amerikanere har opfundet konceptet "Anger Room", der er en simpel idé, som vi spår stor succes. Du lejer et værelse med en indretning efter eget ønske, derefter vælger du dit foretrukne våben, og når betalingen er ordnet, kan du smadre alt i lokalet. Der er et bredt udvalg af både våben og møbler, og da vi så, at man kan leje et værelse med et fladskærmsfjernsyn og blive udstyret med en forhammer, blev vi for alvor interesserede. 

Det koster $40 at leje et værelse, og så har du 10 minutter til at smadre løs. På deres hjemmeside anbefaler de, at børn under 13 og gravide ikke bør benytte deres faciliteter, men det er ikke en regel, og dem er der i det hele taget ikke mange af hos Anger Room. Specielt er vi begejstrede for den mulighed, at du sender billeder af din arbejdsplads eller dine svigerforældres spisestue, hvorefter medarbejderne vil forsøge at genskabe værelset, så du kan ødelægge alt i det.

Deres motto er: 
"Vi bliver alle sammen vrede, vi er mennesker, så hvorfor ikke gøre alt det, du drømmer om at gøre, når du er vred, uden at skulle betale eller stå til ansvar for dine handlinger?"

Bedre kan det ikke siges. Vi venter med længsel på, at Anger Room kommer til Danmark. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt