Magasinet M!

Er du træt af chefen? Send de mest aggressive mails - uden at miste jobbet

Afreagér med maner

Mærker du pulsen stige, når du skal besvare mails fra chefen, kunder eller kollegaer? Her er en gadget, der hjælper dig med at afreagere - helt uden konsekvenser. 


Vi har alle prøvet det. Der tigger en passiv-aggressiv mail ind i indbakken fra chefen, den dér røvsyge kunde eller en perfid kollega. Og hvad gør man så? Man kan jo ikke give tilbage for fuld los med en endnu mere aggressiv mail. Det ved du og jeg godt er en hammer dårlig idé. I hvert fald, hvis du gerne vil beholde dit job. 

Det er svært at lade være, når pulsen stiger, og du er ved at udvikle årtiets spændingshovedpine af at bide dine tænder så hårdt sammen. Og særligt hvis du sidder på et storrumskontor, er det en udfordring - for du kan umuligt afreagere diskret, når alle dine kollegaers øjne er klistret på dig. 

I stedet for at afreagere på din computer (eller din chef), tyr du selvfølgelig til gadgetten Big Enter Key. Det er en stor Enter-tast, der er lavet i blødt materiale. Den her tast tåler selv de hårdeste slag. 

Og vi garanterer dig, at du har det meget bedre, når du har brugt den. Og så er det trods alt en meget billigere løsning end at skulle købe en ny computer, hvis du allerede har nået at forvandle dig til den rene Hulk og har smadret den i et vredesudbrud. Og i den grad billigere end at miste jobbet.

Big Enter Key fungerer som en Enter-tast, og derfor kan du bruge den til at sende selv de mest aggressive e-mails afsted - uden indholdet af din mail behøver at være det.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce