Magasinet M!

Er piger til frække rollespil?

De fleste mænd tænder på en fræk sygeplejerske-uniform. Eller en sød skolepige. Men hvad synes pigerne egentlig selv om kostumer og rollespil? Womans læsere giver os svaret.Er piger til frække rollespil?

71 % AF PIGERNE ER FRISKE PÅ SEX-ROLLESPIL
"Jeg var fræk sygeplejerske. Han fik en meget grundig og fræk undersøgelse, og sygeplejersken havde i dette tilfælde også håndjern med, så hun kunne udnytte ham præcis, som hun havde lyst til."
"Jeg vil gerne prøve at have en one-night-stand med min kæreste. Altså møde ham på en bar og flirte derudad! Og så til sidst blive taget vildt og frækt i en eller andens have."
"Jeg vil gerne klæde mig ud som stuepige for min kæreste og gå rundt og støve af foran ham som forspil."
"Jeg har prøvet at spille skolepige for min kæreste. Troppede op i kort, ternet nederdel, stumpet, hvid top med bindebånd, knæstrømper og høje hæle - og den skulle ikke have for lidt. Jeg havde forestillet mig den helt store forestilling med pirrende skuespil og uskyldige, men uartige blikke, men af en eller anden grund nåede vi slet ikke til den del..."
"Jeg tager politikostume på, binder hans hænder og fortæller ham, at han skal opføre sig pænt, ellers bliver han straffet. Og så rider jeg ham både med ansigtet mod ham og med røven mod ham, indtil han ikke kan mere."
"Jeg bankede bare på hans dør med rottehaler og et klippet lagen som en kjole. Så legede jeg Candy (en stripper, som var faret vild i byen). Jeg havde intet sted at sove, så som tak for at han lod mig sove hos ham, fik han en fræk dans, et langt blowjob og sex. Han endte med at spørge efter Candy mange gange efter..."

55 % AF PIGERNE EJER ET KOSTUME, DE KAN BRUGE TIL ROLLESPIL
"Jeg har en nissepige-kjole. Den er kun blevet brugt én gang, og den røg desværre lidt for hurtigt af..."
"Jeg har et politikostume og et stuepige-kostume, og lad os bare sige, at kæresten bestemt ikke er utilfreds, når jeg hiver et af dem ud af skabet."
"Stuepige, skolepige, cheerleader, sygeplejerske og slavepige. Min kæreste elsker det, når han kommer hjem efter en lang dag på arbejde, og jeg overrasker ham i et af mine frække kostumer."
"Jeg har et sygeplejerske-kostume fra en temafest, jeg var til. Jeg har oplevet, at fyre tænder på det, men kan ikke selv se det frække i det."
"Et frækt politikostume og et uskyldigt englekostume. Min kæreste siger, han tænder helt vildt på 'den uskyldige skolepige' med stram, hvid skjorte, kort nederdel, højtsiddende hestehale og et par frække briller. Det må vi prøve en dag!"
"Det er ikke et 'rigtigt' kostume, men jeg har klædt mig ud som sekretær i høje hæle, selvsiddende strømper, stram nederdel, hvid, gennemsigtig skjorte, briller og røde læber. Det var et kæmpehit!"
"Et fransk stuepige-kostume - og eftersom jeg er asiat, er et skolepige-kostume nærmest for oplagt. Så sådan et ejer jeg selvfølgelig også."

50 % SYNES, ROLLESPIL KAN BLIVE PINLIGE, HVIS FYREN GÅR LIDT FOR MEGET OP I DET
"Det er da helt klart en balancegang. Man skal blive i rollerne, men stadig bevare sin egen identitet. Det duer jo f.eks. slet ikke, hvis min frække og flabede kæreste pludselig bliver helt underdanig og kuet, når jeg tager politihatten på. Han må gerne lege arresteret, men det ville jo ikke være sjovt, hvis han ikke strittede lidt imod."
"Hvis fyren ikke kender grænserne for, hvornår der er tale om skuespil, og hvornår der er tale om virkelighed, kan det gå hen og blive ret uheldigt. F.eks. hvis han tolker pigens replik alt for direkte. Det er trods alt skuespil. Husk det - og kend din kvinde!"
"Jeg legede engang skolepige for min daværende kæreste. Hver gang, vi skiftede stilling i sengen, spurgte han, hvilken karakter han fik for denne stilling. For at sige det mildt var han ikke god i sengen, men for ikke at ødelægge stemningen sagde jeg selvfølgelig, at han fik 12..."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE