Magasinet M!

Erotic World 2019 - det sker der i weekenden

Det er sexet på den lækre måde - og kvinderne har for længst fundet ud af, at Erotic World er for alle.Så er det i weekenden, den 5.-7. april, at Erotic World endnu engang slår dørene op for Hr. og Fru Danmark til sex- og erotikmesse. 

I år fejrer Erotic World, at det er 50 år siden, verdens første sexmesse åbnede. Men, tilbage i 1969, var det stort set kun mænd, som stod i kø foran KB-Hallen. 50 år senere har meget ændret sig, men sex og erotik er stadig i højsædet på Erotic World i Valbyhallen den kommende weekend. 

I forhold til tidligere år, så er der i år mere mere plads til barer, scener og de mange stande, der selvfølgelig også denne gang bugner af sjovt, smart og frækt sexlegetøj og lingeri. Det er sexet, men på den lækre måde - og kvinderne har for længst fundet ud af, at Erotic World er for alle.

ANNONCE
Erotic World 2019 - det sker der i weekenden

50 års jubilæet for pornoens frigivelse bliver markeret med en messe i mangfoldighedens stjernetegn. Det betyder at der på messen er oplevelser og noget at se på for enhver seksualitet. 

I løbet af weekenden kan du bl.a. opleve en masse lesbiske shows, dragshows og selvfølgelig stripshows med Miss Nuna, som sidste år agerede vært. Vi kommer også til at gense den mandlige stripper, El Grande, som sidste år sluttede sit show af med at vise, hvorfor han bliver kaldt El Grande - og det var nærmest en oplevelse i sig selv. 

De gentager også successen fra sidste år, med den såkaldte Ladies Club, hvor der kun er adgang for kvinder. Her har pigerne deres helt egen legeplads med lækre bobler og bredskuldrede, muskuløse mandestrippere. Et eldorado for et hold veninder, som vil have et par sjove timer i selskab med et par muskuløse mænd. 

ANNONCE
Erotic World 2019 - det sker der i weekenden
Et helt nyt område på messen i år er Coyote Ugly baren, som er taget direkte ud af den berømte film. Her kan man nyde en kold øl med udsigt til lækre showpiger, som danser på baren. Det lyder ikke umiddelbart helt dårligt.
 
Noget andet som i år fylder i programmet er den franske L´Annex, som viser en masse forskelligt fetish tøj frem - både på scenen, men også rundt på selve messen i form af levende modeller. De sensuelle modeller vil hele weekenden være klædt i alt fra læder til latex tøj. De vil gå igennem hallen og være forføriske og frække - hele weekenden. 

Hvis du i løbet af weekenden bliver træt af de mange stripshows, så er der også mulighed for at gå til både foredrag og webshops. Du kan bl.a. høre om tantra, SM, anatomiske tricks, sprøjteorgasme og hvordan du bliver en god master og dominant. Der er gode råd at hente i de mange foredrag i løbet af weekenden. 

Som sædvanlig er der også sexlegetøj så langt øjet rækker, frække strippere og skummende fadøl alle tre dage. 

ANNONCE
Erotic World 2019 - det sker der i weekenden
Del

Seneste nyt

Annonce