Magasinet M!

Erotic World kommer til Fredericia til foråret

Nu kan du også opleve Erotic World på den anden side af broenDe sidste mange år, har Erotic World været afholdt to gange årligt i Valby Hallen - og det har været en kæmpe succes alle gangene. Folk fra nær og fjerne står i køen, og glæder sig til at komme ind på den store sexmesse. Så, i 2020 har Erotic World taget skridtet videre. 

Den 3.-5. april afholdes Erotic World, som altid, i Valby Hallen, men den 10.-12. april afholdes Erotic nu også i Messe Centret i Fredericia. Så nu er der godt nyt for dig, som bor på den anden side af broen.

Så nu er der endnu større mulighed for at opleve sexmessen en hel weekend. Giv dig hen til dine erotiske fantasier, lad dig forføre af de frækkeste og saftigste shows, mæsk dig i  fantastiske drinks, lad dig forkæle og tilfredsstille en hel weekend til Erotic World. Stik hovedet ind, slip tøjlerne og oplev spændingen, med frække tilbud og smagsprøver på alt inden for erotikkens og sansernes verden. Der er noget for enhver smag, så der er helt sikkert også noget for dig. 

Billetsalget starter 11. november kl. 8.00. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt