Magasinet M!

Et døgn på DHB

DHB - Danmarks vildeste fartfestival - er lige om hjørnet. Vi har set på, hvordan et døgn i dette galehus normalt ser ud

Et døgn på DHB
Få bilen vasket

Denne lamborghini er desværre et alt for sjældent syn på de danske veje. Satans afgifter. Men til DHB kan du få lov at komme helt tæt på. Og hvis du er heldig, tropper Nicolas Kieasa op i sin Gallardo, der i stedet for 'sølle' 550 hk har tæt på 900 hk.

Et døgn på DHB
Kør ud for at score nogle piger

Ejer du selv en Lamborghini, burde det ikke være det mindste problem at score nogle af de mange babes, der pryder DHB. Ejer du en pilrådden Skoda, kan du nøjes med at kigge. Og savle.

ANNONCE
Et døgn på DHB
Tjek brænderpladsen

Der er masser af biler på DHB. Biler, der ser ganske almindelige ud. Men tro os, langt de fleste af de biler, du ser på DHB, ville kunne køre fra en Ferrari uden problemer. 

Et døgn på DHB
Få en drink

Er du til champagne og cocktails er DHB nok ikke stedet for dig. Er du derimod til øl og sprut i spandevis, er DHB stedet du skal tage hen for at få en ordentlig brandert om aftenen.

ANNONCE
Et døgn på DHB
Leg 'chicken' med en Fiat 500

Kunne det ikke være sjovt at lege 'chicken' i en kamptank, når 'modstanderen' er en Fiat 500? Eller hvilken som helst anden bil. Bare pinligt, hvis det alligevel ender med at være dig, der viger pladsen for den modkørende bil.

Et døgn på DHB
Se om du kan få en 402-meter-tid på under 3 minutter

Mange af bilerne klarer de 402 meter på under 10 sekunder på DHB. Denne gut skal være glad, hvis han kan klare de 402 meter på under tre minutter.

ANNONCE
Et døgn på DHB
Få vasket bilen

Er bilen snavset? Nej? Tro os, din bil er altid lidt snavset, når disse piger tilbyder at vaske den. Altså bilen.

Et døgn på DHB
Vær ligeglad

"Åhh hvad, du kører da rundt i en brian-bil", tænker nogle måske. Men heldigvis får Janteloven ikke lov at komme ind på DHB-pladsen. Her får man nemlig ikke verbale klø for at elske biler. Tværtimod.

ANNONCE
Et døgn på DHB
Sove i et alternativt telt

"Fuuuuuck, jeg har ikke noget telt", tænker du. Det er ikke noget problem. Gør som denne gut og vær kreativ.

Del

Seneste nyt