Magasinet M!

Et ur til 126 millioner kroner

Kan du huske jetset urproducenten Jacob & Co, der fik alle kendte til at gå med hans dimantbesatte ure i starten af 00'erne? Nu er han tilbage med verdens 2. dyreste ur.

Et ur til 126 millioner kroner

Kan du huske damen, der vandt Danmarks største gevinst på svimlende 315 millioner kroner? Hun ville ha' sølle 189 millioner kroner tilbage, hvis hun besluttede sig for at investere i Jacob & Co's diamantbesatte armbåndsur. Vi andre må pænt spare op. Lad os antage, at du tjener 30.000 kroner om måneden. Så har du cirka 216.000 kroner udbetalt - om året - efter Skattafar har været der og hapset 40 procent. Hvis du kan leve af regnvand, luft og i øvrigt ikke har noget imod at bo i en papkasse på gaden, så skal du kun spare op i 875 år, før du har råd til dette "prægtige" ur. 

Uret er netop blevet offentliggjort ved den store urmesse i Basel. Og hvis du synes, det er hjernedødt dyrt, så er det fordi, du ikke har hørt om verdens dyeste ur, der er produceret af Graff Diamonds. Det var så fesent, vi ikke engang gad at skrive om det. Prisen, derimod, er ikke helt så fesen. 280 millioner kroner skal du hoste op med, når du har røvet nationalbanken. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt