Magasinet M!

European Beer Festival

Europas største ølfestival åbner d. 12. september i København

European Beer Festival

Hvis du er til øl i alle afskygninger (og hvem er ikke det), så er det i nu, du skal hæve din jule-opsparing (og forberede de fornødne undskyldninger til kæresten) og sætte kursen mod Valby.

Den gamle Carlsberg grund i Valby lægger nemlig jord til Europas største ølfestival fra d. 12. til 14. september. Under navnet "European Beer Festival" præsenteres et imponerende program med deltagelse af alt, hvad der kan kravle og gå inden for den danske øl-verden, suppleret med masser af af udenlandske bryggerier og øl. Besøgende til "European Beer Festival" får muligheden for at smage på mere end 2.000 forskellige øl.

Ølfestivalen giver dig mulighed for at dykke snabelen i både dansk, tysk, engelsk, belgisk, hollandsk, finsk og svensk - fra mikrobryggerier til de store ølhuse.

Der forventes mere end 20.000 besøgende til ølfestivalen.

Billetsalget til European Beer Festival er startet på billetnet.dk, og der kan købes både én og tredages billetter. En dagsbillet koster 100 kr. inkl. 2 ølpoletter og 200 kr. inkl. 13 ølpoletter. Entre til alle tre festivaldage, festivalguide, det officielle smageglas og 6 poletter til smagsprøver - kun kr. 250,00

Åbningstiderne for festivalen er:
Fredag den 12. september 2008 kl. 15 - 23
Lørdag den 13. september 2008 kl. 12 - 23
Søndag den 14. september 2008 kl. 12 - 17

Følg med på www.beerfestival.dk/

Læs også vores hurtige guides til øl fra Storbritannien og Irland, Skandinavien, Tjekkiet , Asien, USA og Mexico og endelig Belgien og Holland

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt