Magasinet M!

Ex on the Beach: Sprogligt knas i frækt cheerleadershow

Hvad er det nu liiiiige de hedder?

Ex on the Beach er for alvor skudt igang. Der er gang i dramaet, kærligheden og jalousi. Men, der er også sørget for underholdning. Denne gang lidt mere specifikt -  fræk underholdning til drengene.

Læs også: Se pigerne fra Ex on the Beach sæson 3: Grin, sex og vaskeægte WTF-øjeblikke 

Pigerne får besked på at lave et cheerleader show, i al hemmelighed, som de skal fremvise for drengene om aften, hvor der skal holdes fest. Dertil ligger der nogle lyserøde dimser, som pigerne slet ikke kan blive enige om, hvad hedder. Vi andre ville kalde dem for pomponer, som er en naturlig del af en cheerleader uniformen. 

POM POM eller PONG PONG? Det kan være svært at finde ud af, hvad de lyserøde dimser egentlig hedder. En af pigerne er dog rimelig sikker på, at hun de hedder pong pong´er, og får dertil spørgsmålet, om hun måske har gået til det, siden hun kan være så sikker.. 

Men, ligemeget hvad de hedder, så afholder det ikke Line Maria fra at vise pigerne et par trin eller to med pom pom´erne eller pong pong´erne. 

Aftenen slutter med et frækt cheerleader show for drengene. I små, fine kostumer. Og det er bestemt noget drengene kan lide. Uden at sige for meget, så er der masser af bajere, glimmer og alt for korte skørter. Mon ikke showet får drengene op fra sofaen?

ANNONCE
Del

Seneste nyt