Magasinet M!

Få 4 ugers gratis streaming på C More

Catch op på Peaky Blinders, den nye Hamilton-serie og tjek Jonas Schmidt som højtråbende politimand (igen!) - Uden binding.


Dette er en reklame, men en af de gode slags, hvor vi har lidt ekstra at byde på. I samarbejde med streamingtjenesten C More, kan vi nemlig lige nu give vores læsere, dig, 4 ugers gratis adgang til tjenesten! Det er selvfølgelig uden binding. 

Klik her, hvis du allerede kan se no-braineren i den deal.

 

Men hvad skal jeg se på CMORE?

Well, der er ekstra tryk på film på tjenesten, og det betyder, at du blandt andet kan se Magnus Millangs voldsjove Selvhenter, dame-pleaseren Fifty Shades Freed, eller Jurassic World: Fallen Kingdom

Men det er hurtigt overstået, fire uger burde være nok til at binge en serie eller fem:

ANNONCE
Peaky Blinders 5

På C More finder du alle fem sæsoner af Peaky Blinders, den roste thrillerserie Mr. Mercedes (Baseret på Stephen Kings trilogi af samme navn). 

Det er eneste sted du finder Afhøring, en dansk komedieserie, der endnu en gang sætter Jonas Schmidt i rollen som en højtråbende politimand (RIP Politiets Indsatsstyrke).

ANNONCE
Afhøring

Der er også premiere på C Mores nye actionserie Hamilton, men inden du går i gang, kan du lige samle op på de to eksisterende Hamilton-film: Hamilton: I nationens interesse og Hamilton 2 – Men ikke hvis det gælder din datter begge med Mikael Persbrandt i titelrollen. 

I første film kastes Hamilton ud i en sag om forsvundne raketvåben og i den anden film kidnappes hans 7-årige guddatter.

Klik her, for at få 4 ugers gratis på C More - uden binding!

ANNONCE
Hamilton
Del

Seneste nyt