Magasinet M!

Få 4 ugers gratis streaming på C More

Catch op på Peaky Blinders, gense Ringenes Herre og tjek Jonas Schmidt som højtråbende politimand (igen!) - Uden binding.


Dette er en reklame, men en af de gode slags, hvor vi har lidt ekstra at byde på. I samarbejde med streamingtjenesten C More, kan vi nemlig lige nu give vores læsere, dig, 4 ugers gratis adgang til tjenesten - i perfekt timing op til juleferien! Det er selvfølgelig uden binding. 

Klik her, hvis du allerede kan se no-braineren i den deal.

 

Men hvad skal jeg se på CMORE?

Well, i julen er der ekstra tryk på film på tjenesten, og det betyder, at du blandt andet kan gense Ringenes Herre-trilogien, dame-pleaseren Fifty Shades Freed, The Hangover Trilogien og selvfølgelig Nolans Batman-trilogi: Batman Begins, The Dark Knight og The Dark Knight Rises. 

Men det er hurtigt overstået, fire uger, med juleferien in mente, burde være nok til at binge en serie eller fem:

ANNONCE
Peaky Blinders 5

På C More finder du alle fem sæsoner af Peaky Blinders, den roste thrillerserie Mr. Mercedes (Baseret på Stephen Kings trilogi af samme navn). 

Det er eneste sted du finder Afhøring, en dansk komedieserie, der endnu en gang sætter Jonas Schmidt i rollen som en højtråbende politimand (RIP Politiets Indsatsstyrke).

ANNONCE
Afhøring

Nytårsdag er der premiere på C Mores nye actionserie Hamilton, men indtil da kan du lige samle op på de to eksisterende Hamilton-film: Hamilton: I nationens interesse og Hamilton 2 – Men ikke hvis det gælder din datter begge med Mikael Persbrandt i titelrollen. 

I første film kastes Hamilton ud i en sag om forsvundne raketvåben og i den anden film kidnappes hans 7-årige guddatter.

Klik her, for at få 4 ugers gratis på C More - uden binding!

ANNONCE
Hamilton
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt