Magasinet M!

Få det hæslige break-up med din eks foreviget - som scene i Heino Hansens nye comedy-show

Heino Hansen har iværksat en fantastisk indsamling for at kunne optage sit seneste show

Donér 250 kroner, og bliv kendt fra rulleteksten.
"Du kender det. Du mangler et godt scoretrick i byen, eller en god icebreaker på dobbeltdaten eller til kaffemødet.
Du kan fra og med denne udgivelse sige: Ja, det er mig fra rulleteksten på "Heino what you did last summer". Dit navn vil nemlig poppe op under "tak til".

 
Donér 5.000 kroner og få din eks-kæreste med i showet. 
"Det er et impro-show, så vi kan forme det fuldstændig som vi vil.
Smider du som privatperson 5000 eller mere, spiller vi scenen hvor I går fra hinanden, i showet - og vi er på din side. Og ja, du er herre meget med i rulleteksten."

Sådan lyder et par af de tilængelige rewards, i en alternativ Kickstarter-kampagne.

ANNONCE

Komikeren Heino Hansen har igangsat en kampagne, for at indsamle midler til optagelsen af sit seneste show. Alene de rewards der tilbydes til de, der har lyst til at hjælpe showet på benene, vidner om et show, der har gode ting i vente.

Comedy-showet 'Heino what you did last summer', har allerede været opført i landets største byer - men desværre er det ikke blevet foreviget på film, så folk for eftertiden kan nyde godt af det.

"Heino what you did last summer" er et show der kombinerer stand-uppens publikumsinteraktion med impro-comedy.  Medspiller i showet er Palle Birch - dobbelt danmarksmester i netop impro-comedy. 

Heino fortæller, at han har været ude og pitche showet til dansk tv, men at ingen har vist interesse i at filme det, fordi det ikke er traditionel stand-up, men derimod impro-comedy.

"Comedy er nærmest lig med stand-up i Danmark", lyder det fra Heino, der ikke er enig i tv-branchens overbevisning, om at impro-comedy ikke fungerer på skærmen. "Det vil jeg gerne prøve, at vende rundt på."

ANNONCE

Kickstarter-kampagnen har allerede ramt delmålet, og med 5 dage tilbage, sigtes der nu efter 50.000 kroner, så der også kan blive lavet en bagom-dokumentar. 

På Kickstarter kan man tilbyde sine støtter rækker af skræddersyede rewards, og her har Heino givet den fuld gas. De spænder lige fra green-cards til namedropping på klubben, over rulletekst-credits, til ølsmagning med Heino og over mere integrerede placeringer i selve showet. 

Den mest specifikke reward, er en donation på 41.300 kroner, der kun kan købes af produktionsselskabet Mastiff... Og netop her, er Heino praktisk talt ude i, at sælge sin sjæl. Han tilbyder nemlig Mastiff, dem der står bag Vild med Dans, at de kan købe hans deltagelse i Vild med Dans 2020, mod en donation til optagelserne af 'Heino what you did last summer'. Det vil vi gerne have til at ske!

"Jeg kan ikke danse. Jeg brugte nærmest længere tid, på at lære brudevalsen, end min kone brugte på at arrangere hele brylluppet. Hvis jeg skulle danse med Umut, så ville jeg fremstå som den uprofessionelle."

ANNONCE
Heino what you did last summer - Kickstarter

Klik her, for at gå til Kickstarteren - men skynd dig, på mandag er det for sent!

Del

Seneste nyt