Magasinet M!

Få dine sexfantasier opfyldt

Den ultimative sexartikel: 1) Lav en liste over M!-læsernes top 10 sexfantasier, og 2) bed en klog, kvindelig sexskribent om at forklare, hvordan man får dem opfyldt. Sådan! 

Din kæreste sammen med en anden pige

 

mmm.dk - Få dine sexfantasier opfyldt mmm.dk

 

 

Her er vi lidt i samme boldgade som en trekant med to piger - men fordi fantasien handler om, at du 'bare' gerne vil se på (og måske knalde kæresten, men ikke hende den anden), er den i teorien lettere at overtale kæresten til - forudsat hun altså har lyst til at være sammen med en pige.

Sådan gør du: Vi er ude i en fantasi, der kræver et grundigt forarbejde. Ligesom med trekant-fantasien er det nemmest og sikrest, hvis din kæreste får lov at bestemme så meget som muligt - hvem pigen skal være, hvor meget du må deltage undervejs osv. Og du gør klogest i at sige ja til alle hendes krav, hvis du vil opleve pigesex på første parket.

Tip: Hvis din kæreste er en smule jaloux anlagt, er denne fantasi mere realistisk end trekanten med to piger - og næsten lige så god.

 

 

 

Trekant med to piger

 

ANNONCE
mmm.dk - Få dine sexfantasier opfyldt mmm.dk

Over halvdelen af M!s læsere har denne fantasi øverst på listen. Og den gode nyhed er, at den slet ikke er uopnåelig. Den nemmeste måde at kunne krydse den af listen er dog, hvis du er single, frisk og fri. Så er det nemlig bare sex - uden jalousi og indviklede følelser.

Sådan gør du: Fremgangsmåden er lidt forskellig - det kommer jo an på, om du har en kæreste eller ej (og om hun overhovedet er med i din fantasi). Er du single, har du cirka tre muligheder for at finde villige piger: Din omgangskreds, under en bytur eller over nettet. Luft f.eks. tanken over for pigerne i din omgangskreds, mens I sidder og varmer op til en tur i byen - så er I i festligt lag, og du kan lade, som om du kun siger det for sjov. Har du en pigefattig omgangskreds, og kommer du sjældent ud, er der sandsynligvis større gevinstchance via nettet. Heldigvis er mulighederne uendelige: Scor.dk, Dating.dk... Ja, selv Facebook kan du score på. Meld dig ind, men lur først territoriet og tonen af, før du begynder at sende frække tilbud ud.

Hvis du har en kæreste og en fantasi om at lave en trekant med hende og en anden pige, er der to store faldgruber - måden, du spørger kæresten på, og hvordan du opfører dig i sengen, når I har fået pige nr. to med hjem. Din kæreste bryder sig næppe om tanken om, at du har lyst til at duske en anden pige. Så i stedet vil du bare gerne se hende udvide sin seksuelle horisont ved at blive tilfredsstillet af en anden pige. Og i sengen skal du selvfølgelig fokusere mest muligt på din kæreste for at undgå jalousi - medmindre hun selvfølgelig tænder på at se dig ordne en fremmed pige.

Nettet og nattelivet er de bedste steder at finde den ekstra pige. Send f.eks. din kæreste ud at danse med en pige, hun selv har udset til formålet, og lad hende gøre benarbejdet. Så er risikoen for, at hun bliver jaloux, også mindre. Hvordan I ender med at gøre, er alt andet lige en temperamentssag, men sørg for at have en HELT klar aftaler med din kæreste, før I kaster jer ud i det.

Tip: Hvis du skal drikke dig lidt mod til at håndtere dobbelt op på det hele, så gør det med måde. Ellers risikerer du, at du hverken kan tilfredsstille damerne eller huske noget af det bagefter, og nøj, hvor ville det være ærgerligt.

 

 

 

 

Din kæreste sammen med en anden pige

 

ANNONCE
mmm.dk - Få dine sexfantasier opfyldt mmm.dk

 

 

Her er vi lidt i samme boldgade som en trekant med to piger - men fordi fantasien handler om, at du 'bare' gerne vil se på (og måske knalde kæresten, men ikke hende den anden), er den i teorien lettere at overtale kæresten til - forudsat hun altså har lyst til at være sammen med en pige.

Sådan gør du: Igen er vi ude i en fantasi, der kræver et grundigt forarbejde. Ligesom med trekant-fantasien er det nemmest og sikrest, hvis din kæreste får lov at bestemme så meget som muligt - hvem pigen skal være, hvor meget du må deltage undervejs osv. Og du gør klogest i at sige ja til alle hendes krav, hvis du vil opleve pigesex på første parket.

Tip: Hvis din kæreste er en smule jaloux anlagt, er denne fantasi mere realistisk end trekanten med to piger - og næsten lige så god.

 

 

Sex i en pool

 

ANNONCE
mmm.dk - Få dine sexfantasier opfyldt mmm.dk

En oplagt fantasi at tage med i bagagen, hvis I skal på ferie sammen. Alternativt kan I jo leje et sommerhus med pool, men hvis en del af legen er risikoen for at blive opdaget, så nytter det jo ikke at sidde og glo på hinanden i et ellers nok så fedt pool-sommerhus i Løkken.

Sådan gør du: Lok hende med til en gang natte-nøgenbadning i poolen - helst så sent, at de fleste andre er gået i seng. Og sørg for at være lidt stille. Tanken om at blive opdaget er langt, langt mere ophidsende end det reelle i at få skældud af en hidsig græker, mens du forsøger at dække for din rynkede javertus OG din storfrysende kæreste på samme tid.

Tip: Klorindholdet i poolen kan nedbryde kondomer, så lad være med at gøre det med hende klamydia-bomben, du lige har samlet op på diskotek Skankytown i Sunny Beach.

 

 

Skolepige

 

 

Lad os gætte: Du har haft denne fantasi, siden du første gang så videoen til Britney Spears' ... Baby One More Time? Nå, lige meget - det er i hvert fald en af de fantasier, der er nemmest at udleve, hvis du har en kæreste eller bolleveninde i forvejen. Det kan godt sende et forkert signal at introducere en helt ny date for "hey, jeg tænder for vildt på piger i skoleuniform. Er du frisk?"

Sådan gør du: Hvis du er rigtig kæk, så løber du bare ud og køber et kostume til hende, og går hjem og siger: "Honey, jeg har en overraskelse til dig". De velassorterede pornoforretninger har ofte en afdeling med kostumer for enhver smag - sygeplejerskeuniformer, latexdragter, skolepigeuniformer osv. Men det kræver, at du har en fornemmelse af, at hun er med på legen. Hvis hun er lidt genert, er det nok en god idé at spørge hende, om hun har lyst til at optræde i uniform for dig - spørg f.eks. under sex eller en VIRKELIG hyggelig middag.

Tip: Tjek hendes garderobe for at få en nogenlunde idé om, hvilken størrelse hun bruger.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sex i det fri

 

ANNONCE
mmm.dk - Få dine sexfantasier opfyldt mmm.dk

 

Mulighederne er flest, når det er lidt lunt i vejret. Men en quickie op ad et træ kan nu også sagtens ordnes på en kølig efterårsdag.

Sådan gør du: Gå en tur og kig efter steder, du godt kunne tænke dig at dyrke noget friluftssex. Er der nogle gode, lidt afsides spots? Ellers er der den smarte løsning - at gå ind på Sexidetfri.dk. Her samles andre, erfarne friluftssex-dyrkere og deler erfaringer, og er du single, kan du også finde en partner herinde. Siden har desuden et danmarkskort over velegnede steder.

Inviter den udvalgte kvinde med på en gåtur eller picnic. Hvis det er en side af dig, hun slet ikke kender, vil det nok være en god idé at introducere hende lidt for tanken først - igen gerne imens I har sex. Eller på sms - noget i stil med "glæder mig til at se dig senere. Har fundet et frækt sted, jeg gerne vil vise dig."

Tip: Hvis I bliver bustet, kan I blive anmeldt for blufærdighedskrænkelse ifølge Straffelovens § 322. Straffen er bøde (typisk for førstegangsdømte) eller fængsel i op til fire år.

 

 

 

Sex med en komplet fremmed

 

ANNONCE
mmm.dk - Få dine sexfantasier opfyldt mmm.dk

 

Her er vi i kategorien for sexfantasier, der enten kræver grundig forberedelse eller en utrolig mængde charme. Hvis du vil bero dig på charmen, kan du komme til at vente længe. Og det var vel ikke ideen med at læse denne artikel.

Sådan gør du: Prøv at gå på f.eks. Scor.dk. Her har du mulighed for at chatte og eventuelt lave en aftale med rabbit666, aliceieventyrland og hvad de nu måtte hedde. En anden mulighed er at opsøge en af de mange sexklubber, der er i landet. Der er forskellige regler for, hvornår man lukker singlemænd ind - læs mere på deres hjemmesider eller ring og spørg. Fordelen ved sexklubber er, at der altid er hygiejne- og sikkerhedsregler for at sikre gæsterne den bedst mulige oplevelse. Hvis du laver en aftale med en vildt fremmed uden for et klub-regi, er du helt på egen hånd - men det er du selvfølgelig også, hvis du går med en fremmed pige med hjem fra byen.

Tip: Saunaklubber er IKKE det samme som sexklubber...

 

 

 

Blowjob under en fodboldkamp

 

ANNONCE
mmm.dk - Få dine sexfantasier opfyldt mmm.dk

Bold, bajere - og blowjob? Ja tak! Og så burde den tilmed være ret nem at krydse af listen.

Sådan gør du: Få hende til at se det sjove i, at hun kan give dig muligheden for at kombinere tre af de bedste ting, du ved. Du kan jo foreslå en fræk/sød 'byttehandel', hvor du en anden gang giver hende noget intimmassage, mens hun ser Sex And The City' eller Gossip Girl.

Tip: Få hende til at drikke lidt af din iskolde bold-bajer undervejs - det køler og giver en helt speciel oplevelse.

 

 

Sex med en stripper

 

ANNONCE
mmm.dk - Få dine sexfantasier opfyldt mmm.dk

 

Av ja, det var en af de sværere. Mange mænd lider nemlig af den opfattelse, at når en kvinde tjener penge på shows, hvor hun viser sin krop frem, så skal hun nok bare have lidt mere cash for et knald. Sådan forholder det dog sjældent for professionelle strippere. Men M! har selvfølgelig et par forslag til dig.

Sådan gør du: Du kan selvfølgelig give stripperen dit nummer efter et show og invitere på en drink - og det kan da være, at der opstår sød og svedig musik. Et mere realistisk alternativ kunne være at få din kæreste/bolleveninde til at lave et stripshow for dig. Og så kunne du jo knalde hende bagefter. Spørg hende, om hun vil danse for dig - ordet 'strippe' kan godt virke lidt for kontant på nogle piger - og hvis du lover at gengælde med massage, middag, eller hvad der nu skal til for, at hun føler sig forkælet, mon så ikke den er hjemme? Jo.

Tip: "Det smarteste er nok at vente på, at stripperen opdager dig, da vi generelt er ret fremme i skoene og tager styringen. Men hvis du vil lave den første kontakt, skal du IKKE bruge indgangsreplikken: "Hey, er du ikke stripper?" Det er en meget dårlig idé," siger stripperen Elise, der også har deltaget i Forsidejagten flere gange.

 

 

 

Ældre kvinder

 

ANNONCE
mmm.dk - Få dine sexfantasier opfyldt mmm.dk

 

Drømmer du om en erfaren, ældre kvinde? Den gode nyhed er, at hun sandsynligvis også drømmer om at tage DIG under kærlig behandling. Hun er desuden sluppet af med den værste ungdoms-usikkerhed - og ved derfor godt, hvordan man gør det sjovt i sengen. Det betyder til gengæld også, at hun næppe falder for dig efter tre komplimenter og fire drinks. Du skal SNAKKE bukserne af hende.

Sådan gør du: Først skal du finde hende. Brunt værtshus? Ja, måske. Det kan dog også være, at damerne der lidt ældre, end du går og fantaserer om. Cocktailbarer er derimod et rigtig godt bud på et gå i byen-sted for kvinder, som ikke længere lider af diskofeber. Det er desuden et nemt sted at falde i snak, byde hende på en drink og lade tingene gå deres gang. Café i weekend-aftentimerne er også et godt bud. Vær direkte og gavmild med spørgsmålene om hende. Og slap så i øvrigt helt af. Hun skal nok fortælle dig, hvordan hun gerne vil have det.

Tip: Hun ved, at hun er ældre, og du ved, hun er ældre. Men ingen gider føle sig gamle. Så opfør dig, som om hun er jævnaldrende - det giver langt det bedste resultat.

 

 

 

Rollespil

Rollespil inkluderer ikke nødvendigvis udklædning, men hvis det gør, er det smartest at introducere hende for ideen først, så hun ikke pludselig står der med en besked om at "tage den der spejderuniform på". I det hele taget kan du godt genbruge fremgangsmåden fra punkt 4, hvis din rollespils-fantasi involverer kostumer.

Sådan gør du: Kræver det uniformer? Udstyr? Her kan enten en velassorteret pornoforretning eller en kostumeudlejning være handy. Når du har introduceret hende for ideen, kan I jo gå ud og leje/købe tøjet/tingene sammen, vel vidende, hvad I skal lege sammen senere. Husk at give jer rigtig god tid.

Tip: Styr din amatørskuespiller. Stemningen kan hurtigt blive ødelagt, hvis der går for meget egnsteater i den. Du behøver ikke tale som nazisterne i Jagten På Den Forsvundne Skat, bare fordi du er den slemme fangevogter.

ANNONCE
Del

Seneste nyt