Magasinet M!

Få et vanvittigt vildt sexliv med pigernes tips til det perfekte forspil

"Forskellen på hvordan jeg opfører mig i sengen, afhænger af forspillet. Hvis det bare er lige på og hårdt, gider jeg nærmest ikke, men hvis der kæles og nusses inden, bliver jeg en rigtig vildbasse."Få et vanvittigt vildt sexliv med pigernes tips til det perfekte forspil

"Piger, I need your help! Vil forkæle min kæreste lidt ekstra på næste 'date night'. Vil i ikke beskrive, hvad I synes, er det bedste forspil, som kan gøre jer helt desperate af liderlighed?"

- Lasse, 22 år

Vi ved udemærket godt, at der nogle gange opstår situationer, hvor tingene skal gå lidt hurtigt, og det skal der være plads til. Når det er sagt, er forspil virkelig din bedste ven, når det kommer til et godt sexliv. Langt de fleste piger vil nok endda sige, at et godt og langt forspil er meget afgørende for, hvor vildt sexlivet kan blive. En af vores læsere er en rigtig guttermand, fordi han simplethen har spurgt pigerne, hvordan man kan forkæle sin kæreste/flirt så meget, at hun bliver helt desperat (efter dig altså). Som sædvanligt deler pigerne gerne ud af deres visdom. 

Læs her, hvordan du gør din pige desperat af liderlighed

Har du et spørgsmål, som du brænder inde med? Så kan du selv fyre det afsted i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne med svar på deres spørgsmål.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt