Magasinet M!

Få op til 4500 kroner i erstatning for aflyst eller forsinket fly

Hvis ferieplanerne er blevet ødelagt, kan der i det mindste være kontant erstatning at hente

Når det kommer til flybilletter er der kun en ting der er værre end et forsinket eller aflyst fly - Det er selvfølgelig et forsinket eller aflyst fly i den længe ventede ferie!

Situationen for mange danskere der havde set frem til en lækker ferie udenfor landets grænser - i et endeligt coronafrit miljø, ser ikke helt fantastisk ud - særligt skidt er det for de mange danskere, der havde sat deres lid til SAS, for virksomhedens piloters fagforening har netop valgt at gøre alvor af en annonceret strejke. Strejken forventes at ramme mindst 30.000 passagerer i Skandinavien - dagligt, for hver dag strejken varer ved. 

Desværre er SAS ikke det eneste luftselskab der er ramt af problemer - både Norwegian og KLM kæmper med diverse udfordringer rundt omkring i Europa, og med ekstra pres fra aflyste SAS-passagerer, der forsøger at komme til deres slutdestination fra andre sider, må der unægteligt ske en del forsinkelser. 

Det er en ringe trøst for en aflyst ferie, men heldigvis er der hjælp at hente. Flere virksomheder har nemlig specialiseret sig i, at tage passagerer gennem de snørklede processer, der i sidste ende giver mulighed for at modtage en økonomisk erstatning for sit aflyste eller forsinkede fly. 

Processerne er ret simple, når først skaden er sket. De forskellige services scanner dine rejser gennem de seneste år og finder automatisk ud og hvor og hvor meget du kan få i erstatning - mod et mindre cut for den delvist automatiserede erstatningssøgning - men - det koster kun dig penge, hvis du rent faktisk har en erstatning at hente. 

Tjek dine muligheder for erstatning på en af de nedenstående sider:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce