Magasinet M!

Få sex på din sommerferie

Farvel til dansk sommerregn, bitre eks-kærester og besværlige bolleveninder. Goddag til syd, sol og ansvarsfri sommersex. M! giver dig de facts, du skal bruge for at score de piger, du møder på din sommerferie.Spanien

Spanien

Seksuel debut: 17,5

Antal sexpartnere per liv: 6,1

Sex-hyppighed: 105 gange per år

Antal piger: 20.651.697

 

Sådan er de: Hvem husker ikke Salma Hayek i Desperado? De spanske chikas er varmblodede krudttønder, der kan eksplodere, når du mindst venter det. De elsker at spille spillet, men er svære at hamle op med. Macholignende spanske tyre, der pifter efter dem på gaden, er en del af pigernes hverdag, så det gælder om at være fremme i skoene. I hvert fald hvis du vil mere end bare kigge på deres flatterende tangodans. De mørkhårede signoritas holder sig ofte i grupper, og familien betyder alt for dem. De er dårlige til engelsk, så hvis du virkelig vil være foran, vil ord som "mucho gracias" være en fordel.

ANNONCE
mmm.dk - Få sex på din sommerferie mmm.dk

Skøn spansk senorita

Her finder du dem: De elsker at holde siesta, så tjek den lokale taverna. Ellers er de vilde med at danse salsa og andre eksotiske rytmer på diskotekerne, der traditionelt ikke lukker før de sidste skønheder har danset færdigt. Besøg især de lokale steder, for her er du den ensomme ulv i tyreklæder.

Sådan får du hende i sengen: Hun er svær, men piger fra Spanien elsker at lege, især på dansegulvet, så kan du få hende med på et kropsligt eventyr til musikken, er der ikke lang vej igen. Ellers er lyst hår og krøller en klar fordel, for det har de ikke i Spanien.

Det skal du passe på: Med pigernes gnistrende temperament skal du ikke sætte én fod forkert, for så er det farvel senor.

 

Soledad, 21, Sevilla: billede af sol i mail fra lucia moron

Hvor er det lettest at score dig?

På diskoteker, natklubber eller til en privat fest

Hvordan skal vi røre?

Du skal være sjov, men ikke for insisterende. Hvis jeg er interesseret i dig, skal du nok få en chance.

Hvilken slags mand tænder du så på?

Du skal have selvtillid, men uden at virke selvglad. Spanske mænd er machoagtige typer, der elsker at snakke om sig selv, så start med at lytte til mig.

Har vi en chance for at få dig med i sengen første aften?

Det skal I ikke regne med!

 

Mads, 24, Madrid:

Hvis du kan lave mad, så er den hjemme! De unge fyre i Spanien kokkererer ikke, så her ligger et perfekt overraskelsesmoment.

Italien

ANNONCE
mmm.dk - Få sex på din sommerferie mmm.dk

Lækker strand og lækker italiensk pige - ja tak!

Italien:

Seksuel debut: 18,2 år

Antal sexpartnere: 11,8

Sex-hyppighed: 106 gange per år

Antal piger: 30.085.571

 

Sådan er de: De italienske skønheder er som deres spanske naboer vant til machofyre. På grund af et dårligt engelsk tager pigerne sjældent det første skridt til en samtale og er derfor svære at komme i kontakt. De er selvsikre flokdyr, der fokuserer meget på fyrenes stil og væremåde. Det gælder altså om at være godt klædt på, og samtidig må du gerne have casanova-genet, der kan lyve donnaerne smukkere, end de er. Komplimenter behager støvlelandets piger, og de bliver ikke skræmte, hvis du allerede første aften siger "I love you" - hvilket jo sådan set er ærligt nok.

Her finder du dem: De italienske fortovscaféer er et godt sted at begynde, og pigerne flygter ikke, når du nærmer dig. Italienerne elsker trods en magtfuld katolsk kirke at fyre den af på barer og natklubber, så her er chancen også god - især hvis du kan få dem til at drikke sprut.

Sådan får du hende i sengen: Italiens ungmøer er katolikker, og de har det med at flytte meget sent hjemmefra. Det gør arbejdsbetingelserne svære, men med en god portion overdreven charme er der bestemt muligheder. Bare sørg for at være cool på den venlige måde.

Det skal du passe på: Familiens bånd kan være så stærke, at du kan få alvorlige problemer med den mandlige del - så spørg om lov først.

 

Fransesca, 29, Firenze.

Hvad kan en dansk fyr gøre for at få succes i den italienske liga?

Italienske piger er vilde med den danske accent, så bryd sprogbarrieren og snak til os - på italiensk eller engelsk. Det gør ikke så meget, om vi forstår det, for det lyder sødt.

Hvordan vil du behandles?

Jeg forventer at blive behandlet som en dame. Jeg vil forkæles og overraskes, og han skal kunne få mig til at grine, selv når jeg ikke har lyst.

Hvordan scorer vi dig så?

Fortæl mig, at du er vild med mig. Fortæl mig, hvad det er, du vil gøre ved mig og flyt din lyst over i mig, så kunne vi sagtens ende hjemme under dynerne.

 

Anders, 27, Trieste:

Tag initiativ, udstrål selvtillid. Pigerne elsker os nordiske fyre på grund af udseendet, så vær selvsikker uden at virke kold og kynisk.

 

England

ANNONCE
mmm.dk - Få sex på din sommerferie mmm.dk

Katie Price er en lækker engelsk babe. Læs videre hvis du vil vide, hvordan du scorer netop hende (yeah, right!)

England:

Seksuel debut: 16,6

Antal sexpartnere: 9,8

Sex-hyppighed: 118 gange per år

Antal piger: 30.627.899

 

Sådan er de: De engelske piger kæmper mod massive fordomme - og helt ærligt, så spiller de med et meget lavt bundniveau. Tl gengæld er de pæne piger supersexede. Dronningerne i England kan være ret så grove og drikker mange pints. De har god humor, og da de i sagens natur ofte er ret maskuline i deres opførsel, er de ikke så skeptiske overfor mænd som eksempelvis latino-babes'ene fra Italien. Det betyder, at du kan være dig selv. Hunkønsvæsenerne på den anden side af kanalen elsker at overskride grænser, hvilket kan ende med nøgenbadning og sex på finurligt spændende steder. Paradoksalt nok forventer de også en gentleman'sk opførsel, så sørg for at være polite på de rigtige tidspunkter.

Her finder du dem: Traditionelt set er pubber et godt sted at starte. Pigerne ser gerne, at du giver en omgang, så start med det - du skal nok få igen? Samtidig er barer, hvor studerende hænger ud, et giftigt hjemsted for skønne engelske ladies.

Sådan får du hende i sengen: Sørg for at varte hende op, lev op til hendes humor og energi og vær ikke bange for at spille med musklerne - du skal jo nødigt komme til at virke mindre maskulin end hende. Hun må ikke drikke dig under bordet, for chancerne for sex er gode.

Det skal du passe på: Hun opfører sig som one of the guys, men undgå at blive bedste venner med hende, for piger har ikke sex med en bedste ven.

 

Shura,

Hvordan skal vi behandle dig?

Du skal være en gentleman, være høflig og tage dig godt af mig, så jeg føler mig som en kvinde.

Hjælper det at være direkte?

Ja. Lad være med at stå og fortæl mig, at du vil være venner, hvis du i virkeligheden er ude efter noget andet. Der sker ikke noget ved at fortælle mig dine egentlige hensigter.

Hvad er den perfekte gave?

Drop det med blomster. Jeg vil have noget, jeg kan beholde som for eksempel smykker, og desuden må en gave gerne være overraskende.

 

Thomas, 31, London:

Det bedste ved engelske piger er, at de kan snakke med, når du snakker Premier League fodbold, så samtalen går aldrig i stå.

 

Sverige

ANNONCE
mmm.dk - Få sex på din sommerferie mmm.dk

Noget af det fineste, der er kommet ud af Sverige, hedder Victoria Silvstedt

Sverige

Seksuel debut: 16,1

Antal sexpartnere: 11,8

Sex-hyppighed: 92 gange per år

Antal piger: 4.561.202

 

Sådan er de: Smukke og glade for danske mænd. Så er det slået fast. Ligesom vi tænder på den frække svenske accent, så bliver de svenske piger våde i trussen af at høre dig snakke dansk. De elsker os, fordi vi er mere frigjorte end vore svenske kombattanter, så vær spontan, undgå regelrytteri og spil på at være grænseoverskridende. De blonde skønheder er ikke snobbede og er generelt lette at komme i kontakt med. De ser op til vores danske piger på grund af det festlige liv, der føres i Danmark. Svenske piger har samtidig en god forståelse for den ironiske danske humor, så fyr bare op under hende.

Her finder du hende: Præcis som i Danmark hænger pigerne ud på fortovscaféer. Diskotekerne er også et hit, men vær opmærksom på, at de lukker tidligt. De svenske strande nær storbyerne er fyldt med sexede blonde babes i bikini, så det er også en idé.

Sådan får du hende i sengen: Sørg for at spille på den danske frigjorthed og fortæl dine drengerøvshistorier uden at være for selvfed. Elsk Emil fra Lønneberg, ABBA og Astrid Lindgren og fortæl hende, at hun minder dig om svenskernes kronprinsesse. Hvis du overrasker hende positivt, er chancerne gode.

Det skal du passe på: Lige så meget som de elsker den danske frigjorthed, lige så meget hader de svenskerfulde stoddere, så styr dit drikkeri.

 

 

 

Claus, 26, Stokholm:

Så snart pigerne finder ud af, at du er dansker, er du lige pludselig meget mere interessant.

 

Tyskland

ANNONCE
mmm.dk - Få sex på din sommerferie mmm.dk

Verdens lækrestre milf?

Tyskland

Seksuel debut: 15,9

Antal sexpartnere: 5,8

Sex hyppighed: 104 gange per år

Antal piger: 42.147.200

Sådan er de: De tyske Heidi'er elsker alt, der med kultur at gøre. De går til et utal af koncerter, mens kunstudstillinger også er en del af deres fritid, så det er en fordel at have styr på, hvem Rammstein og Leonardo da Vinci er. Vær opmærksom på, at du skal tage styringen, for pigerne er fulde af mindreværdskomplekser og derfor ret så reserverede. De snakker et dårligt engelsk, er interesserede og samtidig autoritetstro, så du kan snildt imponere og overraske dem med lidt spontan overtrædelse af reglerne. Lykkes det, er der ikke lang vej igen, for de tyske piger er bestemt ikke hellige.

Her finder du hende: Som sagt er det en god idé at gå til kulturelle arrangementer. Her lever frisindet, og du vil have god mulighed for at nærme dig pigebørnene, uden de overvejer dine skumle bagtanker. Mørke barer er et andet godt sted at lede - de takker ikke nej til en billig Bier vom Vass.

Sådan får du hende i sengen: Tyske kvinder er ikke vant til at blive ekstra godt behandlet. Det vil derfor overraske og give billige point, hvis du spiller Dario, tager styringen, forfører og opfører dig som en ægte gentleman. Husk i øvrigt at lade hende snakke, for hun elsker, når du virker interesseret.

Det skal du passe på: Don't mention the war!

 

 

 

 

Poul, 27, Berlin:

Tyske piger er meget frigjorte og går ind for FKK - Fri Krops Kultur. Det er ensbetydende med nøgenløb og begrænset påklædning.

 

Opsummering

 

Sådan er de:

Italien: flokdyr, katolsk/gammeldags tænkende

Tyskland: kulturelle, autoritetstro

Sverige: spontane, fræk accent

England: humoristiske, grænseoverskridende

Spanien: selvhøjtidelige, temperamentsfulde

ANNONCE
mmm.dk - Få sex på din sommerferie mmm.dk

Den ideelle mand:

Italien: den lyshårede, velklædte skandinav

Tyskland: den kulturelle Dario

Sverige: den frigjorte spasmager

England: den omsorgsfulde gentleman

Spanien: den udfarende gastronom

Sådan scorer du hende:

- Italien: spil Casanova

- Tyskland: lyt til hende

- Sverige: overrask hende

- England: charmer hende

- Spanien: dans og kokkerer

 

Så ved du, hun er på:

Italien: hun ler af dine vittigheder

Tyskland: hun snakker løs

Sverige: hun beder dig lære hende dansk

England: hun inviterer dig med hjem

Spanien: hun smiler én gang til dig

 

Sådan er hun i sengen:

Italien: udfordrende

Tyskland: undertrykkende

Sverige: salig

England: aggressiv

Spanien: temperamentsfuld

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt