Magasinet M!

Få styr på uren hud, og bliv klar til sommerscoringen

Ny hudplejeserie gør det nemlig nemt at komme urenheder til livs

Det er sommer - du skal på stranden, i byen og ikke mindst? score damer. Du har for længst forladt teenageårene, men alligevel døjer du stadig med uren hud. Lyder det bekendt? Bare rolig - du er langt fra alene, da helt op til 20 % af voksne lider af hudproblemer. Med den nye hudplejeserie, LACTOClearTM, bliver du klar til sommerens sene nætter, rejser og scoringer.

Den nye hudplejeserie LACTOClearTM er en målrettet pleje af uren hud. Med LACTOClearTM undgår du lange og komplicerede rutiner, som kan virke uoverskuelige og kan være svære at overholde. Hudplejeserien har blot tre simple steps, som skaber en balanceret og scoreklar hud.

Lige nu kan du afprøve et introduktionssæt fra LACTOClearTM til kun 99,-, som ellers normalt koster 399,-

Hvorfor får jeg uren hud?

P. acnes bakterien er en bakterie, som ofte ligger til grund for uren hud. Bakterien trives i lukkede miljøer og har optimale vilkår i en hud med tilstoppede hårsække og døde hudceller.
Det specielle ved LACTOClearTM er den effektive og innovative ingrediens LACTOPADTM, som binder sig til P. acnes bakterien og dermed reducerer urenheder i huden.

Mange produkter mod bumser udtørrer huden ved hjælp af f.eks. salicylsyre, men samtidigt slår produkterne desværre også hele bakteriefloraen ihjel på huden - også de gode bakterier. LACTOClearTM anvender i stedet en probiotisk teknologi med mælkesyrebakterier, som giver huden fugt og næring med fokus på at åbne tilstoppede porer samtidigt med, at den målrettet kun rammer P. acnes bakterien. 

ANNONCE
Få styr på uren hud, og bliv klar til sommerscoringen

Hvordan anvender jeg produkterne?

LACTOClearTM hudplejesystemet består af et 3-trinsprogram, som både er effektivt og ikke tager meget længere tid end et par minutter.

  • Trin 1) Exfoliating Cleanser: Eksfoliér huden to gange om ugen med masserende cirkelbevægelser. Rens med lunkent vand efter 1 minut. LACTOClearTM 'Exfoliating Cleanser' er udviklet særligt til nænsom dybderens af udsat hud.
  • Trin 2) Face Wash: Anvend LACTOClearTM 'Face Wash' dagligt både morgen og aften. Massér skummet ind i huden med cirkelbevægelser; skyl efter med lunkent vand, dup huden tør - og nu er du klar til LACTOClearTM 'Active Cream'.
  • Trin 3) Active Cream: Brug Active Cream som både dag- og natcreme. For at opnå det bedste resultat masseres LACTOClearTM 'Active Cream' nænsomt ind i huden.
ANNONCE
Del

Seneste nyt