Magasinet M!

Få styr på vildmandslooket: Tæm skægget med en elektrisk skægbørste

Få styr på det vilde look med denne gadget, som vel egentlig er et glattejern - til skæg...

Går du mere op i dit skæg end verdensfreden (eller bare næsten)? Så bør du købe en elektrisk skægbørste til badeværelseshylden. Den kan ordne selv det mest ustyrlige vildmands- eller hipsterskæg, så skægget står knivskarpt - altid. 

 
Det kan være en større opgave at holde sit skæg, uanset om det er kraftigt som vores allesammens målscorer Mikkel Hansen, langt som Chewbacca eller det er i den mere beskedne ende af skalaen. Med en elektrisk skægbørste kan du nemt rette dit skæg til ved noget så simpelt som at børste det. Det kalder vi nemt og bekvemt - og ikke mindst smart.

Den elektriske skægbørste retter skægstråene ud på ingen tid, så du igen ser velplejet ud.

Udover at det giver dig et velplejet ydre, er børsten beskyttende for din hud, da den har gummibelagte overflader. Ved du, hvad det også betyder? Det betyder, at du også kan få dig en skøn skægmassage samtidig. 

Og lad os være helt ærlige: Hvem kan ikke lide at blive nusset lidt i skægget engang imellem, uanset hvor stor en vildmand man er?

ANNONCE
Efalock elektrisk skægbørste - Få styr på vildmandslooket: Tæm skægget med en elektrisk skægbørste Efalock elektrisk skægbørste
Del

Seneste nyt

ANNONCE